Minicamping Swichumer Pleats in Swichum
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Minicamping Swichumer Pleats in Swichum, een boerderijcamping in de provincie Friesland, is een landelijk gelegen minicamping in het hart van Friesland. Swichumer Pleats ligt op circa vier kilometer afstand van de Friese hoofdstad Leeuwarden en biedt rust, ruimte en ontspanning. Vanaf uw standplaats op minicamping Swichumer Pleats heeft u uitzicht over de Friese landerijen. Op Swichumer Pleats kunt u onbezorgd kamperen, er zijn 15 zeer ruim opgezette plaatsen met allemaal een eigen aansluiting voor 6 ampère elektra. Hier komt u helemaal tot rust en kunt u volop genieten van uw kampeervakantie. Minicamping Swichumer Pleats in Swichum, een boerderijcamping in de provincie Friesland, is een autovrij camping met een grote parkeerplaats vlakbij.


Uitzicht vanaf Minicamping SwichumerPleats in Swichum, Friesland

Op het campingterrein van minicamping Swichumer Pleats in Swichum is onder andere voorzien van een nieuw sanitairgebouw dat van alle gemakken is voorzien. Dit sanitairgebouw biedt u veel privacy: elke douchevoorziening beschikt namelijk over een eigen wastafel met spiegel. Het gebruik van de douchevoorziening is gratis. Ook is er een stortbak voor uw chemisch toilet, zijn er watertappunten op het veld, is er een afwasgelegenheid die overkapt is en is er toeristiche informatie aanwezig. Ook is er een volleybalveld, een zandbak en wifi.

Boerderijcamping Swichumer Pleats in Swichum, Friesland

Door de unieke ligging van minicamping Swichumer Pleats in Swichum is deze boerderijcamping hét ideale vertrekpunt om Friesland te ontdekken: de Friese hoofdstad Leeuwarden, Grou, sportstad Heerenveen, Drachten en Elfstedenstad Sneek. Of wat dacht u van een bezoek aan het nabijgelegen natuurgebied De Alde Feanen (Oude Venen), de dierentuin Aqua Zoo, Kameleondorp Terherne of een dagje naar de Waddeneilanden. Of verken Friesland vanaf de fiets en maak een fietstocht via het fietsknooppuntennetwerk Friesland.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping Swichumer Pleats in Swichum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina