Minicamping Strotzbüscher Mühle in Strotzbüsch
Kleine camping in de Eifel

Minicamping Strotzbüscher Mühle in Strotzbüsch, een kleine camping in de Eifel is in een heel mooie en rustig natuurgebied gelegen. U kampeert hier rond de herberg De Strotzbüscher Mühle, aan de oevers van het riviertje de Uessbach. Door de ligging is de mini camping niet goed bereikbaar voor caravans langer dan 7,5 meter incl. dissel. Er zijn namelijk een aantal haarspeldbochten en hellingen die dan problemen kunnen veroorzaken. Eventueel kan er hulp gevraagd worden om met de jeep naar en van de camping vervoerd te worden. Op Minicamping Strotzbüscher Mühle in Strotzbüsch, een kleine camping in de Eifel, is plaats voor maximaal 40 kampeerders.

 

Minicamping Strotzbüscher Mühle

 

De plekken op Minicamping Strotzbüscher Mühle in Strotzbüsch zijn niet afgebakend. Je kampeert hier in de vrije natuur en hoeft dus ook weinig hinder te hebebn van de mede kampeerders. Het sanitair is prima en in ruime mate aanwezig. Zo zijn er 4 douches en 5 toiletten, naast de was en afwasgelegenheid, aanwezig. Auto´s moeten op het parkeerterrein geparkeerd worden. Op het terrein mag je een vuurtje stoken, een forel vangen en bakken of gewoonweg niets doen. Je verblijft hier midden in de natuur, maar voor de kinderen is er wel een speelterreintje aanwezig.

Kleine camping Strotzbüscher Mühle in Duitsland

 

Omdat je hier op Minicamping Strotzbüscher Mühle in Strotzbüsch midden in de natuur verblijft zult u hier natuurlijk ook van genieten door heerlijke wandelingen door de aanweige bergen te maken. Natuurlijk kunt u ook heel goed een leuke tocht maken met de mountainbike. U moet er wel rekening mee houden het dus niet vlak is. Het gebied is goed vanuit Nederland te bereiken en ligt schuin onder Frankfurt en Bonn. Ook Luxemburg is op korte afstand gelegen en natuurlijk een bezoek meer dan waard.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de Eifel?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Strotzbüscher Mühle in Strotzbüsch.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina