Minicamping Spitsbroek in Eede
Een boerencamping in de provincie Zeeland

Ronald en Nicole Dikker van minicamping Spitsbroek in Eede, een boerencamping in de provincie Zeeland, heten u vanzelfsprekend van harte welkom op hun mooie camping op het prachtige Zeeuws Vlaanderen.Het nieuwe terrein was vroeger een kerstbomenkwekerij. Dat kunt u ook nu nog zien aan de inrichting van de camping. De oppervlakte van het terrein is 2,5 hectare en dit staat ter beschikking voor slechts 15 plaatsen. Enkele plaatsen zijn omringd door kerstbomen. Dus als u een camping zoekt met veel ruimte kom dan eens langs op minicamping Spitsbroek in Eede, een boerencamping in de provincie Zeeland (Zeeuws Vlaanderen).

camping spitsbroek, boerencamping in Zeeland

Minicamping Spitsbroek in Eede ligt vlak bij de Belgische grens. Dit betekent dat de steden Gent, Brugge en bijvoorbeeld Knokke allemaal makkelijk te bereiken zijn, zo’n 15 a 20 km. Maar ook zeker een bezoekje waard zijn de kleinere dorpjes Damme, Groede en St. Anna ter Muiden. Naar de kuststrook van beide landen is het ongeveer 15 kilometer. Bekende badplaatsen zijn Cadzand, Knokke en Blankenberge. In het dorpje Eede (1 km) is een kleine supermarkt, op zondagmorgen kunt u verse broodjes halen in België!

Ronald en Nicole zijn trots op hun nieuwe sanitairgebouw op minicamping Spitsbroek in Eede. Het is voorzien van een aparte dames- en herenafdeling met beiden 3 toiletten, 3 wastafels en 2 douches, in de damesafdeling is er kindersanitair. Alles is voorzien van vloerverwarming zodat het er ook in het soms minder warme voor- en naseizoen aangenaam is. Buiten zijn er twee afwasbakken met warm water. Alle warmwatervoorzieningen zijn gratis. In de schuur is er een grote kantine annex ontspanningsruimte. Naast de mogelijkheid om hier gezamenlijk te koken, te eten en lang na te tafelen, kunt u er ook afwassen. Hier vindt u ook een wasmachine, koelkast en diepvries voor algemeen gebruik.

minicamping Spitsbroek in Zeeland, Zeeuws Vlaanderen

 

Uw kinderen zullen zich op minicamping Spitsbroek in Eede niet vervelen. Ze kunnen samen met hun vriendjes springen op de ingebouwde trampoline, racen met de skelters of een tafeltennis wedstrijd houden. Sinds enkele jaren is er bij de camping een fietsknooppunt. Dit betekent dat u bij hier gewone, maar ook speciale fietsen kunt huren zoals een ligfiets of een mountainbike. Naast de camping beheert men ook een aspergeboerderij.De asperges worden op de boerderij verkocht. Zo kunt u tijdens uw verblijf herlijk en gezond eten.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Spitsbroek in Eede.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina