Minicamping Sjorovo in Lommel
Kleine camping in België

Minicamping Sjorovo in Lommel biedt ruimte aan 6 ruime kampeerplaatsen met 6 ampere 230v en internet. Er zijn zon en schaduwplaatsen op het terrein. De sanitaire ruimte bevat 2 toiletten, 2 douches, 2 wastafels, allen voorzien van warm en koud water. Er is een buitenwasplaats met 2 wasbakken voor de vaat en was. In de gezellige ontmoetingsruimte, waar ook trainingen voor mindfulness gegeven worden, kunt u vrij gebruik maken van de leesboeken en spel materialen. Om de campingweide ligt een weiland waarin enig kleinvee, pony, geitjes en kippen lopen. Er zijn enkele fietsen aanwezig om te gebruiken.


Minicamping Sjorovo in Lommel

Minicamping Sjorovo biedt kamperen op 100m van de grens van Belgie met Nederland en meer. Tijdens het verblijf kunt u gebruik maken van de kleinschaligheid en gastvrijheid. Voor de kinderen is er de gelegenheid tot het verzorgen van het kleinvee. In het concept van Sjorovo zijn de dromen van de eigenaars Jos en Wilma, samengevoegd tot één geheel. Voor Jos was het een wens om dicht bij de natuur te leven en daarin iets te kunnen betekenen voor anderen. Hiervoor heeft hij een oude kippenboerderij geheel zelfstandig omgebouwd tot een minicamping met een therapeutische ruimte . Wilma haar droom is, als gedragsspecialiste en cognitief mindfulness therapeut, om een therapeutische praktijk te beginnen. Door de kwaliteiten van Jos en Wilma te koppelen is Sjorovo ontstaan.

 

 

Kleine camping Sjorovo in Lommel, België

 

Het is een minicamping met therapeutische inslag waar ook gewoon gekampeerd kan worden. Liefhebbers die dicht bij de natuur staan zullen zich hier goed thuis voelen. In de naaste omgeving van deze kleine camping is volop vertier mogelijk. In de buurt is er een grote speeltuin,een bakkerijmuseum,het Duitsoorlogskerkhof in Lommel en nog veel meer. Fietspaden en moutainbike-routes bevinden zich in de nabijheid van camping . Fietsroutes zijn gratis te verkrijgen op de camping. Binnen een straal van 1,5km bevind zich het gemeentelijk zwembad en Centerparcs-zwemparadijs. Bij mooi weer wordt er een zwembadje geplaatst.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in België?
Bezoek dan de website van Minicamping Sjorovo in Lommel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina