Minicamping Severin in Crevillent
Familiecamping in de Costa Blanca

Minicamping Severin in Crevillent, een familiecamping in de Coste Blanca is sinds 2023 geopend en eigendom van de Nederlandse familie Severin. Het is een heel groot overzichtelijk veld welke geheel omheind is, met 3 zeer ruime comfort staanplaatsen van 200m2 met ieder een eigen stroom, water en afvoerpunt. Deze zijn ook geschikt voor campers. Er zijn ook 2 accommodaties te huur, voorzien van alle gemakken. Het is een camping voor rust, ruimte en gezelligheid voor alle leeftijden en is, mede door het het micro klimaatgehele jaar geopend. Zomers en winters is het hier heerlijk vertoeven. Vanaf Minicamping Severin in Crevillent, een familiecamping in de Coste Blanca heb je prachtig uitzicht op de bergen.

Minicamping Severin Costa Blanca

 

Op en rond de camping is er genoeg te doen voor iedereen, voor jong en oud is er elke dag wel wat te beleven. Zwemmen in het mooie zwembad, spelen op het voetbalveld, basketbalveld, badmintonveld, jeu de boulesbaan, trampoline en speeltuin. Noem maar op, heerlijk voor jong en oud. De camping is volledig omheind en zeer overzichtelijk, wat het een echte kindvriendelijke plek maakt. Kinderen kunnen lekker spelen en ouders kunnen relaxt zittend alles in de gaten houden. Een sanitair gebouw met douches, toiletten en wastafels is aanwezig, net als een afwasplek. En...wifi is gratis! Huisdieren zijn mits kind en diervriendelijk, in overleg welkom.

Mooi gratis zwembad bij mincamping Severin


Regelmatig organiseert men leuke en gezellige activiteiten. Waaronder een diner avond voor jong en oud. Minicamping Severin in Crevillent is zeer centraal gelegen, 20 minuten van verschillende prachtige stranden, Alicante en Torrevieja. Elche, de palmenstad met heel veel leuke bezienswaardigheden is met 15 minuten rijden te bereiken. Fietsen is hier ook heel goed mogelijk, 95% is vlak gebied. Dus ga rustig fietsen en wandelen in de prachtige omgeving, met een natuurpark vol prachtige vogels en flamingo's op 5 minuten afstand.

Wilt u meer weten over deze familiecamping in de Costa Blanca?
Bezoek dan eens de website van minicamping Severin in Crevillent

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina