Minicamping Agriturismo Sensazione in Arcevia
Boerencamping in de Marche

Minicamping Agriturismo Sensazione, een boerencamping in de Marche is gelegen in het prachtige heuvellandschap van de 'Marche'. De 'Marche', geleidelijkaan bekender aan het worden, is een veelzijdige streek met op relatief korte afstanden de zee met eindeloze stranden, de heuvels met hun landerijen afgewisseld met bos en middeleeuwse stadjes en de hogere Appenijnen met toppen rond de 1700 meter hoog. Sensazione omvat het cultiveren van lavendel die in juli geoogst en gedistilleerd wordt tot etherische olie. Deze is ook te koop op de camping. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot verblijf op Minicamping Agriturismo Sensazione in Arcevia, een boerencamping in de Marche.

Minicamping Sensazionale in Marche, boerencamping in Italie

 

Er is op kleine camping Agriturismo Sensazione, plek voor 15 tenten en een ingerichte huurtent. Het 'hoofd'veld en iets naar achteren, enkele plaatsen in een stukje vrijgemaakt bos. Iedereen heeft ruimschoots de plaats, ook met grotere tenten of extra tentje. De plaatsen zijn alleen naast elkaar, niet voor elkaar, wat overzichtelijkheid en ruimte geeft. Ook is er een mooi zwembad op het terrein aangelegd. Naast het kampeergedeelte is er een vakantiehuis op het terrein ter verblijf. Meer info daarover en de tarieven zijn op de site van deze kleine camping te vinden.

boerencamping sensazione in Arcevia, Marche Italië


Uit eten kan hier bij diverse agriturismi op een steenworp afstand van Minicamping Agriturismo Sensazione, eentje is zelfs te voet bereikbaar, de italiaanse keuken hoeft men hier natuurlijk niet te prijzen, die spreekt voor zich. Tip: Ryanair vliegt goedkoop op Ancona van Weeze (vlak over de grens van Duitsland tussen Nijmegen en Venlo) of Charleroi (ten zuiden van Brussel)

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Marche?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Agriturismo Sensazione in Arcevia

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina