Minicamping Schotererf in Kuinre,
Boerencamping in de provincie Overijssel.

Graag willen wij Daniël en Tineke te Vaarwerk voorstellen die samen met hun drie kinderen sinds 2008 eigenaren zijn van minicamping Schotererf in Kuinre, een boerencamping in de provincie Overijssel. Zij wonen sinds eind 2007 met veel plezier in hun verbouwde woonboerderij in de Kuinder-polder. Dit is een landelijk gebied op het snijvlak van de drie provincies Friesland, Flevoland en Overijssel. Gebruikmakend van hun jarenlange ervaring als kampeerders hebben ze veel aandacht besteed aan de kwalitatief goede faciliteiten, zoals ruime kampeerplaatsen en luxe sanitaire voorzieningen. Dus kamperen bij de boer in luxe? Kom dan eens langs bij minicamping Schotererg in Kuinre, een boerencamping in de provincie Overijssel.

minicamping Schotererf in Kuinre, Flevoland

 

De sanitaire voorzieningen op minicamping Schotererf in Kuinre zijn werkelijk de trots van Daniël en Tineke. Er zijn drie douches, waarvan één ruime gezinsdouche (ca. 2 bij 2,5 meter). Ook zijn er drie wascabines en twee losse wastafels. Gebruik van warm water is overal gratis. Daarnaast beschikt men over drie toiletten en een urinoir. Ook voor het chemisch toilet is (aparte) lozing mogelijk. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een groot speelveld. Gaat u liever vissen of genieten op het zonneterras, alles in hier mogelijk.

Minicamping Schotererf in Kuinre ligt op de grens van de drie provincies Friesland, Overijssel en Flevoland. De directe omgeving biedt dan ook veel moois, zoals Nationaal Park 'de Weerribben', vlakbij in Overijssel. Of het Tjeukemeer, eveneens op fietsafstand van de camping. En met vijf minuten lopen bent u in het oudste bos van de provincie Flevoland, het Kuinderbos. Dat staat bekend om zijn bijzondere flora en fauna. Vrijwel nergens in Nederland vindt u zo’n variatie aan landschappen op fietsafstand: bossen, landerijen, meren, veengebieden, moerasbos, vennetjes, rietlanden. Elke omgeving heeft zijn eigen sfeer en verrassingen.

boerencamping Schotererf in Kuinre, Flevoland

 

Massatoerisme kent deze streek niet. De kleinschaligheid van campings in deze regio maakt het mogelijk dat u van rust en ruimte kunt genieten. Ontmoetingen met bijzondere diersoorten zijn dan ook geen uitzondering. Wilt u graag een dagje winkelen of ’s avonds lekker uit? Historische Zuiderzeestadjes Blokzijl en Lemmer bieden volop mogelijkheden. Daarnaast zijn diverse activiteiten als kanovaren, vissen en paardrijden in de directe omgeving van de camping mogelijk. U merkt: minicamping Schotererf in Kuinre, da’s even helemaal weg! Men nodigt u van harte uit kennis te komen maken.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping Schotererf in Kuinre

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina