Minicamping Schonewille in Nieuweroord
Boerencamping in de provincie Drenthe.

De familie Schonewille is de eigenaar van minicamping Schonewille in Nieuweroord, een boerencamping in de provincie Drenthe. Het is een nette camping in de mooie gemeente Hoogeveen. De camping ligt in het midden van de landerijen in Drenthe en is geschikt voor tent, caravan en/of camper. Voor de campers zijn er 10 aparte plaatsen aangelegd. De doelgroep waarop men zich richt zijn de 50+ kampeerders. Ook gezinnen met kinderen zijn welkom, maar er is géén vertier voor de jonge kampeerders. Stilte, rust, ruimte , natuur en onthaasten is het motto op minicamping Schonewille in Nieuweroord, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping Schonewille in Nieuweroord, provincie Drenthe


Minicamping Schonewille in Nieuweroord wordt omringd door een landschap van weilanden, naald- en loofbossen, deze liggen op loopafstand van de camping. Op fietsafstand treft u de oude dorpen Gees en het museumdorp Orvelte. Ook de natuurgebieden in de provincie zijn op de fiets uitstekend te bereiken. Nieuweroord ligt aan de Hoogeveensevaart, deze wordt in het hoogseizoen druk bevaren door de pleziervaart en natuurlijk treft u hier ook veel vissers aan.

boerencamping Schonewille in Drenthe

 

De camping heeft 40 grote plaatsen, allen voorzien van 10 amp aansluiting. Alle plaatsen zijn afgescheiden door een haag en bieden volop privacy. Men heeft meer dan 80 soorten bomen en struiken aangeplant. Minicamping Schonewille ligt aan de trambaan in het kleine plaatsje Nieuweroord, vlak bij Hoogeveen. Vroeger liep hier de stoomtram langs van Hoogeveen naar Emmen. Op de camping is een grote bibliotheek en de familie Schonewille heten hun gasten welkom in het theehuis. Hier kunnen de gasten lezen, genieten van een kopje koffie eof gewoon letter gezellig kletsen. Vanaf het seizoen 2021 staan er 2 toiletgebouwen, modern en super netjes.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping Schonewille in Nieuweroord.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina