Minicamping Schloss Roßdorf in Roßdorf Rhön
Kleine camping in Thüringen


Minicamping Schloß Roßdorf in Roßdorf Rhön, een kleine camping in Thüringen, is gevestigd in de voormalige kasteeltuin. Er zijn 15 mooie en ruime kampeerplaatsen die allemaal voorzien zijn van een stroomaansluiting. De ligging is uniek! Midden in het kleine dorpje een mini camping, dat zie je bijna nergens. Alles is geheel nieuw aangelegd. U bent hier ook midden in het Unesco Biosphärenreservat Rhön. Dit onontdekte natuurgebied in Thüringen ligt midden in Duitsland, dus ook goed te bereiken vanuit Nederland. De Nederlandsche eigenaren, het echtpaar Tally en André Maat, willen u graag verwelkomen op hun unieke Minicamping Schloß Roßdorf in Roßdorf Rhön, een kleine camping in Thüringen.

 

MInicamping Schloß Roßdorf in Thüringen, Duitsland

 

MInicamping Schloß Roßdorf in Roßdorf Rhön beschikt over uitstekende voorzieningen. In het voormalige washuis van het slot zijn nu de ruime sanitaire voorzieningen aanwezig. Douches, wastafels, toiletten, afwassen en wassen/drogen, dat alles doet u in dit leuke gebouw. Omdat de mini camping midden in het dorp ligt zijn alle voorzieningen daar aanwezig, zoals een restaurant, kinderspeelplaatsen en speeltoestellen. In de loop van 2017 wordt er nog een winkel/restaurant geopend zodat u ook voor uw dagelijkse boodschappen dicht bij de camping kunt blijven. De omgeving leent zich uitstekend om door u ontdekt te worden. Dat alles kan heel goed op de fiets en te paard.

Mini camping Schloß Roßdorg Rhon in Thüringen, kleine camping in Duitsland

 

Roßdorf is gelegen midden in een cultuur historisch gebied. Dit is het land van Luther en Bach (Eisenach) en Goethe. 2017 is een Luther jubileumjaar, het is dan 500 jaar geleden dat de Reformatie begonnen is. De natuur is hier zo afwisselend, u zult dageljks genieten. Erfurt is één van de steden die op uw lijstje voor een bezoek moet staan. Dichter bij de mini camping ligt Schmalkalden, ook rijk aan historische gebouwen. Verder nodigt deze streek u uit om te genieten van de heerlijke culinaire kookkunsten. Er zijn vele culinaire mogelijkheden in de omgeving voorhanden voor genoeg afwisseling. Maar als u ook actief wilt zijn, neem dan uw mountainbike mee en maak van die leuke tochten door de omgeving.

 

U wilt vast meer weten over de mogelijkheden op deze kleine camping in Thüringen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Schloß Roßdorf in Roßdorf Rhön.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina