Minicamping SVRcamping De Bruin in Lopikerkapel,
Boerencamping in de provincie Utrecht

Minicamping SVR camping de Bruin in Lopikerkapel, een boerencamping in de provincie Utrecht is een zeer ruim aangelegde kleinschalige camping, waar u heerlijk kunt kamperen in de boomgaard. Voor seizoenkampeerders zijn hier ook mogelijkheden.Lopikerkapel ligt op slechts 3 kilometer van IJsselstein. Daar zijn dan ook alle noodzakelijke voorzieningen te koop. Wilt u eens heerlijk rustig kamperen aan de oevers van de Lek, kom dan eens naar Minicamping SVR camping de Bruin in Lopikerkapel.

Mini camping De Bruin Lopikerkapel  Utrecht

 

Mini camping SVR camping de Bruin in Lopikerkapel is vlak bij de rivier de Lek gelegen. 's-Avonds een wandeling maken langs de oevers van deze mooie rivier of de mooie jachten bekijken die in de jachthaven liggen. U zult de rust ervaren. De voorzieningen op deze mini camping voldoen allemaal aan de eisen die de SVR stelt. De SVR is de overkoepelende organisatie waar de camping bij aangesloten is. Op camping zijn de volgende voorzieningen aanwezig: toiletten, wasgelegenheid, een douche, en een beperkte elektriciteitsvoorziening.

boerderijcamping De Bruin, SVR mini camping Utrecht

 

In de omgeving van minicamping SVR camping De Bruin in Lopikerkapel kunt u de mooie lintbebouwing heel goed herkennen. In de omgeving, die ook een rijke historie heeft, kunt u zich dagen vermaken. Geniet van de afwisselende natuur, doe dat vooral op de fiets. Bezoek ook de steden in de buurt van de mini camping, zoals Ijsselstein, Woerden, Oudewater en Utrecht. Maar gooit u liever ook een hengeltje uit, dan bent u ook hier op de juiste plaats.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan hier de website van minicamping SVR camping de Bruin in Lopikerkapel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina