Minicamping Rust en Ruimte in Mariahout
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Rust en Ruimte in Mariahout, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, is een kleine camping met slechts 6 ruime plaatsen die voorzien zijn van een 6 amp. stroomaansluiting. Deze mini camping biedt u veel privacy. U verblijft hier op een in bedrijf zijn de schapenboerderij waar u ook enkele andere dieren zult aantreffen. Wilt u er eens lekker tussen uit en bent u gesteld op rust en ook ruimte? Kom dan voor een heerlijke vakantie naar Minicamping Rust en Ruimte in Mariahout, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

 

Minicamping Rust en Ruimte in mariahout, Noord-Brabant

 

Ondanks dat de Minicamping Rust en Ruimte in Mariahout klein is, zijn de voorzieningen goed en netjes, er is 1 douche, 1 toilet en er zijn 2 wastafels aanwezig.Men is ook aangesloten bij de SVR. Ook is er een mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabije omgeving, de eerste supermarkt vanaf de camping ligt op slechts 1,5 kilometer. Doe de boodschappen eens als u terugkomt van één van de mooie fietsroutes door het Brabantse land.


Toiletten van boerencamping Rust en Ruimte Mariahout, Noord-Brabant

 

Minicamping Rust en Ruimte in Mariahout is erg landelijk gelegen, midden in de natuur. De ligging is heel rustig. De "drukte" kunt u vinden in de grotere steden in de omgeving van deze boerencamping. Helmond (10 kilometer). Eindhoven (15 kilometer) en de oude stad 's-Hertogenbosch (30 kilometer) zijn allemaal het bezoeken waard.Is het niet voor het gezellig winkelen dan is het wel om de historie van deze steden te ontdekken. En natuurlijk kunt u dan heerlijk genieten bij één van de restaurants of op een leuk en gezellig terras.

 

Wilt u meer weten over deze boerdencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Rust en Ruimte in Mariahout.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina