Minicamping Ruimzicht in Brouwershaven
Boerencamping in de provincie Zeeland

Minicamping Ruimzicht in Brouwershaven, een boerencamping in de provincie Zeeland is gevestigd bij een akkerbouwbedrijf. Er zijn 17 ruime plaatsen voor tenten, campers, caravans of vouwwagens. De plaatsen hebben een grote oppervlakte van ongeveer 150m². Ook zijn enekel plaatsen te huur als seizoenplaats. Brouwershaven ligt op 2 kilometer afstand van de camping, dus is heel goed te bereiken voor de dagelijkse voorzieningen. Het terrein is op een zodanioge wijze ingedeeld dat u geen medekampeerders voor u heeft staan, natuurlijk wel naast u. Maar door de beplanting heeft u ruim voldoende privicy op Minicamping Ruimzicht in Brouwershaven, een boerencamping in de provincie Zeeland.


Minicamping Ruimzicht in Brouwershaven

 

Er is eenvoudig maar schoon sanitair op Minicamping Ruimzicht in Brouwershaven. Er zijn 2 douches, 3 toiletten en natuurlijk een afwasruimte en een stortplaats voor uw chemisch toilet. De plaatsen hebben een 6 ampere stroomaansluiting. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig, zoals een trampoline, een sjoelbak, schommels, een tafeltennistafel en een zandbak. Ook is er een slechtweerruimte aanwezig. Naast de mogelijkheid op te kamperen is het ook mogelijk om een stacaravan te huren.


Speelplaats op Boerencamping Ruimzicht in Brouwershaven

 

Omdat Minicamping Ruimzicht in Brouwershaven vlakbij het Grevelingenmeer ligt, is dit natuurlijk een mooie locatie voor duikliefhebbers. Het is een mooie jachthaven met goede eetgelegenheden. Heerlijk mosselen of een lekker visje eten. Ook zijn er prachtige fietsroutes langs het Grevelingenmeer. Ook zijn er diverse andere fietsroutes, o.a. naar het mooie Zierikzee. Tevens zijn er veel leuke wandelroutes aangelegd. Maar ook de Noordzeestranden, het Deltapark Neeltje Jans, of de andere leuke plaatsen op Schouwen-Duiveland zijn vanaf deze boerencamping heel goed en gemakkelijk bereikbaar.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping op Schouwen-Duiveland?
Neem dan via de mail contact op met a.a.velde@zonnet.nl

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina