Minicamping Rovers in Abbekerk
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Rovers in Abbekerk, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, was één van de eerste boerencampings in Nederland. De camping wordt nu beheert door Jolanda Rovers en haar man Frans Assema en is uitgegroeid tot een camping met 14 staanplaatsen. Er is het eerste veld met 4 staanplaatsen en een nieuw groot veld met 10 plaatsen. Deze zijn allemaal voorzien van een eigen stroompunt. Ook is het terrein goed aangepakt en is de afwatering, ook in natte periodes, heel goed. Jolanda en Frans nodigen u van harte uit op hun minicamping Rovers in Abbekerk, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland.

 

Minicamping Rovers in Abbekerk, boerderijcamping in Noord-Holland

 

 

Het (een gemeenschappelijk) eenvoudige sanitairgebouw op Minicamping Rovers in Abbekerk is recent helemaal vernieuwd met daarin een toilet, twee douches en een keukenblok voor de afwas en buiten ook een wasbak om makkelijk een jerrycan te vullen. Op het grote veld is sinds 2010 een tweede sanitairgebouw geplaatst met daarin een aparte dames- en herenzijde. De dames-zijde heeft een toilet en een wastafel. De heren-zijde heeft een toilet met urinoir en een wastafel. Centraal is een watertappunt gemaakt voor gezamenlijk gebruik. Ook is er nu een grotere speelplaats aangelegd. Er is een klimrek, glijbaan, schommel, ringen en een schommeldisk. Samen met een wip een duikelstang en 2 verschillende wipkippen is het een leuke speeltuin geworden. Ook is er sinds 2013 een kleine recreatieruimte gemaakt in een gezellige blokhut. Voor de liefhebber...er is ook Wifi beschikbaar.

Boerderijcamping Rovers in Abbekerk, minicamping in Noord-Holland

 

Minicamping Rovers in Abbekerk is gelegen tussen het zgn. nieuwe en oude land. Er zijn vele weilanden, leuke vaarten en sloten die mooi tussen de stolpboerderijen door gaan. Ook zijn er leuke lokale café's en restaurants waar het goed vertoeven is. In Abbekerk kunt u uw dagelijkse boodschappen halen, mooi op loopafsand van de boerderijcamping. Ook nodigt dit gebied u uit om mooie fietstochten te maken, u zult versteld staan van het mooie landschap. De ligging is geweldig, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen, Alkmaar en natuurlijk de Noordzee kust, dit alles is goed en in korte tijd te bereiken.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Rovers in Abbekerk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina