Minicamping Roelage in Ter Apel
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Camping Roelage ligt in het mooie landelijke Westerwolde in het zuidelijkste puntje van Groningen, vaak gezien als een stukje Drenthe in Groningen. Maar dan met de weidse mooie vergezichten van Groningen en de bossen van Drenthe. De camping is aan vis- en vaarwater gelegen. Achter de camping bevindt zich een eigen speelbos voorzien van wandelpaden en een vijverpartij met speelstrand. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig met diverse speelattributen. Tevens bevindt zich op elk veld een zandbak en vuurplaats. En regent het een keer, dan is er de kindvriendelijke, gezellige recreatieruimte met veel spelletjes, boeken en natuurlijk een TV met kinderzenders. Deze ruimte wordt uiteraard duurzaam verwarmd. De gezelligheid komt u gelijk bij aankomst al tegemoet. U wordt heerlijk ontvangen met een kopje koffie / thee met "Grunneger Kauke". En als kindvriendelijke camping natuurlijk ranja met een koekje voor de kleinere gasten. De kleinschalig opgezette camping Roelage in Ter Apel beschikt over ca. 25 kampeerplaatsen verdeeld over 3 velden.

 

minicamping Roelage in TerApel, boerencamping in Groningen

 

De camping heeft een schoon en modern toiletgebouw. Er wordt geen gebruik gemaakt van muntjes (warm water is inclusief). In de zomervakantie en tijdens schoolvakanties en weekenden verzorgt men (mits voldoende belangstelling) een eenvoudig recreatieprogramma.

Voor veel mensen belangrijk: er is gratis WiFi voor de gasten. Het terrein is omzoomd met mooie struiken en bomen. Ook is er een overdekte fietsenstalling. Het fietspadennet loopt ook door het naburige Emsland, net over de grens.

boerencamping Roelage in Ter Apel, boerderijcamping in Groningen

 

Achter Minicamping Roelage in Ter Apel ligt een paar hectare ingeplant bos met diverse boomsoorten. Ook is er een grote waterpartij. Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien in het nabij gelegen Ruiten A kanaal. De camping is hieraan gelegen. In de omgeving van deze mini camping kunt u zich verder goed vermaken. Bourtange met de beroemde vesting, de stad Groningen met o.a. het mooie museum en de Martini toren. Pieterburen met de leuke zeehonden. Maar in het nabijgelegen Emmen bezoekt u natuurlijk de mooie dierentuin.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Roelage in Ter Apel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina