Minicamping Roderveld in Rossum
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie Braakhuis van minicamping Roderveld in Rossum, een boerencamping in de provincie Overijssel zou het erg prettig vinden indien u eens wilt verblijven op hun mooie camping. In 2005 is de camping opnieuw ingericht en gemoderniseerd. Bij alle staanplaatsen is een aansluitpunt voor stroom en in de nabijheid is een tappunt van koud stromend water. Verder zijn er 2 plaatsen om uw chemisch toilet te ledigen. Indien noodzakelijk worden er nog meer aanpassingen gedaan, dit allemaal om u een mooi en aangenaam verblijf te kunnen bieden op Minicamping Roderveld in Rossum, een boerencamping in de provincie Overijssel.

 

De sanitaire voorzieningen op minicamping Roderveld in Rossum zijn sterk verbeterd. De gehele ruimte is voorzien van vloerverwarming, vooral in voor- en naseizoen ideaal. Er zijn 6 douches beschikbaar en de toiletvoorziening is uitstekend. Voor de af- en handwas is een aparte ruimte beschikbaar waar ook de wasmachine staat en de droogtrommel. Omdat de camping als "rustplaats" bekend staat is er op deze camping géén kantine aanwezig. Vertier zult u, indien gewenst natuurlijk, zelf moeten regelen. Er zijn 25 afgebakende royale plaatsen voor een caravan en 5 plaatsen voor een tent.

Zoals u ziet wordt door ons aan uw rust gedacht maar ook aan een goede verzorging. Minicamping Roderveld in Rossum, provincie Overijssel,ligt op ongeveer 1 kilometer van het Twentse dorp Rossum en aan de rand van het natuurgebied Roderveld. Er zijn diverse wandel- en fietsmogelijkheden maar u kunt ook bij uw vakantieverblijf genieten van de natuur en de rust. We vermelden hier recreatiemogelijkheden in de omgeving van Rossum: Het dorp Rossum, Fietsroutes vanuit Rossum, diverse dorpen en steden in de omgeving, bezoek de St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal, kasteel Singraven en Watermolen, openluchtmuseum Los Hoes
Stad Ootmarsum en het dorp De Lutte.

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Kijk dan eens op de website van mincamping Roderveld in Rossum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina