Minicamping Rochemaux in Miremont
Boerencamping in de Auvergne (Puy-de-Dôme)

Antonie en Marianne Nieuwenhuijse, de eigenaren van Minicamping Rochemaux in Miremont, een boerencamping in de Auvergne (Puy-de-Dôme) willen u graag als gast verwelkomen zoadat u kunt ervarenwat hun motto is. En die is: “Genieten van rust, ruimte en natuur. Beleef het met ons mee in de Auvergne”. Minicamping Rochemaux in Miremont, een boerencamping in de Auvergne (Puy de Dôme) heeft de beschikking over 6 ruime kampeerplaatsen en twee volledig ingerichte stacaravans.

minicamping Rochemaux in Miremont, boerencamping in Frankrijk


Minicamping Rochemaux in Miremont is gelegen op een rustieke locatie in “Les Pays des Combrailles”, in de Puy-de-Dôme. De voorzieningen zijn gewoonweg goed te noemen. Er is een ontbijtservicemet verse croissantjes en stokbrood en natuurlijk met dagelijks verse eitjes van de eigen kippen. Mocht u geen zin hebben om te koken dan kunt u tevens gebruik maken van de maaltijdservice, een heerlijk vers diner samengesteld met verse producten van het eigen bedrijf van Antoine en Marianne.

Boerencamping Rochemaux in Miremont, minicamping in Frankrijk

 

Mini-camping Rochemaux ligt midden in de natuur en toch slechts 4 km van Pontaumur. Dat is een gezellig Frans dorp waar u alle noodzakelijke voorzieningen zult aantreffen.Ook het schitterende meer 'Lac des Besserves' met veel watersport mogelijkheden ligt vlakbij. In de zomer worden er dagelijks leuke activiteiten georganiseerd, zoals ook schitterende wandeltochten door de omgeving. Leden van de SVR krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart 10% korting op het verblijf.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Auvergne?
Bezoek dan eens de website van minicamping Rochemaux in Miremont.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina