Minicamping Rabbit in Someren-Heide,
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Rabbit in Someren-Heide, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, ligt aan de rand van de bossen met veel heide en vennen. Heerlijk rustig, ruimtelijk en gastvrij is het hier op de camping. Bij mooi weer mag de vuurkorf op het terrein aangemaakt worden. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes en verdere is er natuurlijk veel informatie over musea en activiteiten op de camping aanwezig. U vindt niet veel campings die zo gunstig liggen als Minicamping Rabbit in Someren-Heide, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant
minicamping Rabbit in Noord-Brabant

 

Voor kinderen zijn er op minicamping Rabbit in Someren-Heide geen speeltoestellen aanwezig, wel er zijn spelmogelijkheden zoals een voetbalspel en gezelschapsspellen. Ideaal gelegen voor de wandelaars aan het pelgrimspad. Voor de wandelaars is er gratis een fiets beschikbaar om te gaan eten of boodschappen te doen. Ook staan er picknicktafels voor fietsers en wandelaars. Natuurlijk zijn er luxe verwarmde sanitaire voorzieningen en gelegenheid voor gratis te wassen op de ouderwetse manier. Ook is er een verblijfsruimte of studio waar u eventueel met vier personen in overnachten kunt.

boerencamping Rabbit in Someren-Heide

 

De recreatieruimte is verwarmd (koeler bij warm weer). Minicamping Rabbit in Someren-Heide heeft 20 plaatsen. U kunt meestal kiezen voor één plaats en, dat is vrij uniek, vertrekken en aankomen wanneer u maar wilt. U hoeft niet voor 10.00 uur te vertrekken, u kunt dus op de vertrekdag nog lekker de hele dag genieten. De ontvangst is al hartelijk: U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Elke morgen is de krant op de camping aanwezig. Voor de liefhebber is er gratis draadloos internet.

Natuurlijk wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant.
Klik dan HIER voor een bezoek aan de website van minicamping Rabbit in Someren-Heide.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina