Minicamping Quinta do Porto in Brejo (nabij Tabua)
Kleine camping in de Beiras

De familie Bleeker zijn de eigenaren van Minicamping Quinta do Porto in Brejo, een kleine camping in de Beiras, het groene hart van Portugal. Op deze Nederlandse camping kunt u heerlijk genieten van de rust, de natuur en natuurlijk de Portugese cultuur. Door de ligging aan de voet van het natuurgebied Serra da Estrela, zo midden in Portugal, is dit een uitstekende basis om dit mooie land verder te ondekken. U kunt op deze mini camping zelf uw ruime plaats uitzoeken. Er staan er 30 tot uw beschikking. Dus onthaasten in het heerlijke Portugesche klimaat kunt u heerlijk doen op Minicamping Quinta do Porto in Brejo, een kleine camping in de Beiras.

 

Minicamping Quinta do Porto in Brejo, Portugal

 

Er zijn vele voorzieningen op Minicamping Quinta do Porto in Brejo, Zo is er een zwembad (water uit eigen bron) met heerlijke ligstoelen, een peuterbadje, een speeltuin met veel speeltoestellen en een kantine waar u een heerlijk drankje kunt nuttigen. Iedere ochtend zijn er warme broodjes te bestellen. Ook kunt u hier diverse warme maaltijden kopen,met genoeg afwisseling om zelf niet (te vaak) te hoeven koken. Op de camping kunt u beschikken over WiFi. Het toiletgebouw is niet groot maar wel netjes en natuurlijk zit alles bij de prijs in, dus geen munten voor uw douche. Door de familie Bleeker wordt regelmatig een babeque georganiseerd.

 

Kantine bij Minicamping Quinta do Porto in Brejo

 

Zoals al eerder genoemd is de natuur in de omgeving van Minicamping Quinta do Porto schitterend! Er zijn hele mooie wandelroutes. In Tabua vindt u alles wat voor de dagelijkse behoefte nodig is, daar zijn de banken, drie grote supermarkten, diverse restaurantjes met gezellige terrasjes en natuurlijk ook andere leuke winkels. Zoals in zoveel zuidelijke landen zijn ook hier in de buurt weer talloze markten te bezoeken. In de omgeving is natuurlijk nog veel meer te doen en te beleven. Informatie hierover kunt u krijgen op de mini camping.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de Beiras?
Bezoek dan de website van minicamping Quinta do Porto in Brejo (Tabua)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina