Mini camping Polderland in Mookhoek / 's-Gravendeel
Een boerencamping in de provincie Zuid Holland

Ruut en Ans Roth zouden het fijn vinden om u eens te mogen begroeten als gast op hun minicamping Polderland in Mookhoek / 's-Gravendeel, een boerencamping in Zuid Holland. Deze camping is een zo geheten minicamping, dat wil zeggen dat er niet al te veel kampeerplaatsen zijn en dat men voldoet aan de eisen die gesteld worden door de VeKaBo. De camping ligt in het akkerbouwgebied van de Hoeksche Waard. Achter op het land van de boerderij lopen paarden. Rondom de camping staan suikerbieten, tarwe en aardappels. Zoals u verderop kunt lezen is een bezoek aan deze minicamping Polderland in Mookhoek / 's-Gravendeel, een boerencamping in de provincie Zuid Holland zeker de moeite waard.

Minicamping Polderland in Mookhoek / 's-Gravendeel in de provincie Zuid Holland

 

Op het kampeerterrein is plaats voor tenten en toercaravans. Daarnaast blijft er nog voldoende ruimte voor een speelweide, volleybalveldje, trampoline en tafeltennis. Het gebruik van de trampoline is voor eigen risico. Er mag maar 1 persoon tegelijk op. Naast het veld loopt een kreek die niet geschikt is als zwemwater, maar wel leuk om op te varen. Op minicamping Polderland worden kano's verhuurd. Op het terrein staan twee trekkershutten, dat zijn houten huisjes, ingericht voor vier personen. Deze zijn apart te huur. In het toiletgebouw is een wasgelegenheid, toiletten en een urinoir, warme douches en een tappunt voor warm of koud water. Ook is er een stortbak voor het chemisch toilet.

In de omgeving van Minicamping Polderland in Mookhoek / 's-Gravendeel kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Zwemmen en surfen/varen kan in het nabijgelegen recreatieterrein Binnenmaas (op 8 km) of bij het strandje van Strijensas. De fraaie stad Dordrecht ligt op 10 kilometer van Polderland. In Dordrecht is ook het Biesboschbezoekerscentrum waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Ook een bezoek aan Rotterdam, Den Haag of andere mooie plaatsen met veel cultuur liggen vanaf deze camping binnen redelijke afstand.

Fazant bij minicamping Polderland in Mookhoek/ 's-Gravendeel


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zuid Holland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Polderland in Mookhoek /'s -Gravenzande.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina