Minicamping Plantlust in Veere
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Ronny, Ciska en kinderen heten u hartelijk welkom op minicamping "Plantlust" in Veere, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Deze mini camping beschikt over 25 zeer ruime plaatsen van wel 150m2, die afgescheiden zijn door middel van een ligusterhaar, waardoor uw privacy gewaarborgd is. De boerderij bij de campiing is een nog actief boerenbedrijf, een zogenaamd gemengdbedrijf met melkkoeien en akkerbouw. Het is heel leuk om ook eens een kijkje te nemen bij het melken! Kom dus gerust eens langs op Minicamping Plantlust in Veere, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.


Mini camping Plantlust in Veere, minicamping in Zeeland

U treft uitstekende voorzieningen aan op Minicamping Plantlust in Veere. Naast de zeer ruime plaatsen heeft de mini camping een nieuw en luxe sanitairpaviljoen met familiedouche en een babyroom. Binnen zijn afwasplaatsen. Ook is er GRATIS WIFI. Op elke plaats is er stroom en een watertappunt aanwezig. Tevens verhuurt men een luxe 6 persoons stacaravan met 3 slaapkamers. Heel leuk voor de kinderen is ook dat er kleinvee aanwezig is. Ook kippen, dus elke dag een vers eitje, verder zijn er een hond, konijntjes, poezen en kalfjes. Tevens zijn er elke week geheel vrijblijvend activiteiten op de camping!

boerderijcamping Plantlust in Veere, Mini camping in Zeeland


Minicamping Plantlust in Veere ligt erg centraal, fietsroutes starten vanaf de camping. Tussen de akker en weilanden door bent u al na5 km in MIddelburg. En op 1.5km afstand ligt Veere en uiteraard ligt deze mini camping dicht bij het strand en de zee. Verder is er natuurlijk het Deltapark Neeltje Jans, een heel leuk en leerzaam waterpretpark, maar ook met interessante exposities over de stormvloedkering. Dus deze mini camping is een uistekende uitvalsbasis om een hele leuke vakantie in Zeeland te beleven.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Plantlust in Veere.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina