Minicamping Pitteperk in Koudekerke
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping Pitteperk in Koudekerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland maakt onderdeel uit van de gelijknamige melkveehouderij met 90 melkkoeien en jongvee. Naast de boerderij en camping heeft men nog als neventaken een kaasboerderij en zorgboerderij. Van de melk wordt kaas en karnemelk geproduceerd en verkocht in de eigen winkel. Minicamping Pitteperk in Koudekerke. Boerderijcamping in de provincie Zeeland, beschikt over 25 kampeerplaatsen en een B&B voorziening.

 

Minicamping Pitteperk in Koudekerke, Zeeland


Er is een net en goed uitgerust sanitairgebouw op Minicamping Pitteperk in Koudekerke. Er zijn 4 douches en 4 toiletten die er heel netjes en verzorgd uitzien. Ook is er een wasmachine en droger voor de kampeergasten beschikbaar. Afwassen kunt u hier gelukkig binnen doen, dus altijd lekker uit de regen en wind. De gasten van de boerderijcamping kunnen op het gehele terrein van de boerderijcamping gebruik maken van WiFi. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestelen op het terrein aanwezig. Heel leuk is dat u in het boerderijwinkeltje iedere ochtend verse broodjes kunt kopen.

 

Mooi plaatsje op boerderijcamping Pitteperk in Zeeland

 

Pitteperk ligt in het landelijke gebied van Walcheren, net onder monumentenstad Middelburg. Zee en strand liggen maar op enkele kilometers afstand van Minicamping Pitteperk in Koudekerke. Walcheren heeft alles wat een vakantieganger zich maar kan wensen. Rust, ruimte, strand, zee, bos, cultuur etc. In het toeristenseizoen zijn er tal van evenementen en mocht het eens een dagje minder mooi weer zijn, dan zijn er diverse musea en dag-attracties in de nabije omgeving.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Zeeland?
Bezoek dan de website van Minicamping Pitteperk in Koudekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina