Minicamping Pajiesmeniai in Pajiesmeniai
Boerencamping in district Pasvalys Litouwen

Kees en Daiva zijn de trotse bezitters van minicamping Pajiesmeniai in Pajiesmeniai, een boerencamping in het district Pasvalys in Litouwen. Op deze camping is plaats voor 20 campers/caravans en (op een gescheiden terrein) ongever 10 tenten. De regio waar de camping is gehuisvest staat bekend om zijn mooie natuur. Men wil ook u graag verwelkomen op Minicamping Pajiesmeniai in Pajiesmeniai, een boerencamping in het district Pasvalys in Litouwen.

Minicamping  Pajiesmeniai in Litouwen

 

De voorzieningen op minicamping Pajiesmeniai in Pajiesmeniai zijn goed, zo beschikt men over electra aansluitingen, Wifi verbinding met het internet, mooie plaatsen op het gras of op het asfalt en ook is er op slechts 200 meter afstand een meertje om te vissen of in te zwemmen. Op 400 meter van de camping is een winkel en als u eens geen zin heeft om te koken bezoek dan het restaurant dat op slechts 2 kliometer van deze rustige camping is gelegen.

Minicamping Pajiesmeniai in Litouwen

 

Natuurlijk wilt u ook de omgeving van minicamping Pajiesmeniai in Pajiesmeniai verkennen. Begin dan maar met het gelijknamige dorp. Ook het mooie Birzai regionaal park begint op 2 kilometer van de camping. Maar ook de iets verder gelegen plaatsen zoals Vilnius en Riga moet u tijdens uw verblijf met een bezoek vereren. Informatie kunt u krijgen bij de receptie van de camping waar Engels, Duits, Nederlands, Frans, Russisch en natuurlijk Litouws wordt gesproken.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Pasvalys, Litouwen?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Pajiesmeniai in Pajiesmeniai

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina