Minicamping Padang in De Cocksdorp
Boerencamping in Noord-Holland (Texel)

Minicamping Padang in De Cocksdorp, een boerencamping in de provincie Noord-Holland is gelegen op het grote waddeneiland Texel. Deze mini camping is centraal gelegen op Texel, 7 kilometer ten zuiden van De Cocksdorp, in de polder Eierland. Door de ligging in de polder heeft u een vrij uitzicht over de landerijen. Het is een heerlijke rustige en ruime camping met 11 plaatsen voor campers en/of caravans (met electra-aansluiting) en 4 tentplaatsen. De familie De lugt, de eigenaren van minicamping Padang in De Cocksdorp, willen u graag verwelkomen op hun mooie camping.


Mini camping Padang in De Cocksdorp, Texel, Noord-Holland

Minicamping Padang in De Cocksdorp is gelegen op een echte in bedrijf zijnde boerderij, het is een akkerbouwbedrijf (pootaardappelen), maar men heeft ook nog ongeveer 80 meststieren. Het sanitairgebouw is erg schoon en daar zijn 2 (thermostaat) douches, 2 toiletten, een afwasplaats en de koelkast en wasmachine. Ook is er natuurlijk een mogelijkheid om kleine kinderen te wassen en aan te kleden. Het terrein is autovrij, dus lekker veilig voor spelende kinderen.

boerderijcamping Padang in De Cocksdorp, Texel, mini camping Noord-Holland

 

Veel mensen zijn wel eens op Texel geweest. Dit mooie waddeneiland biedt de natuurgebieden De Slufter en De Muy. Maak ook eens leuke tochten over een van de vele fietspaden en bezoek dan leuke dorpen zoals De Cocksdorp, De Koog en Den Burg. Allemaal gezellige drukke plaatsen, vooral in het zomerseizoen. Er zijn vele restaurantjes met leuke terrassen en gezellige winkels. Maar natuurlijk is ook een bezoek aan Ecomare en aan het mooie Noordzeestrand activiteiten die aangeraden worden. 's-Avonds bij de ondergaande zon een heerlijk drankje of kop koffie drinken op het terras van een strandpavillien!

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan eens de website van minicamping Padang in De Cocksdorp

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina