Minicamping Oudlandse Hoeve in Steenbergen
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Oudlandse Hoeve in Steenbergen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant is achter de oude boerderij gelegen. Het is echter géén actieve boerderij meer. Op dit terrein bevinden zich ongeveer 20 campingplaatsen, op gras. (wel hard, dus ook campers zijn welkom. Ook met nat weer!!) Alle plaatsen zijn voorzien van stroom (10A) met KwH-meters. De plaatsen zijn ruim van opzet. U heeft hier voldoende privacy omdat er plantvakken in het midden tussen de percelen staan. ‘Natuurlijk genieten’ is het motto van de eigenaren van deze boerderijcamping. Wellness op bescheiden niveau, met mogelijkheid voor pedicure, manicure, voet/onderbeenmassage en ´boerenbad met bubbels of bier´. Heerlijk ontspannen en u lekker laten verwennen. Behandelingen vinden plaats zowel in de praktijk als voor uw eigen tent, caravan of camper op Minicamping Oudlandse Hoeve in Steenbergen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

 

Minicamping Oudlandse Hoeve in Steenbergen

 

De voorzieningen zijn op en top op Minicamping Oudlandse Hoeve in Steenbergen. Het sanitair is schoon en netjes, wordt iedere dag schoongemaakt. Er zijn 3 douches, 2 toiletten en een urinoir en 4 wastafels.Net buiten het sanitair is de afwasplaats, voorzien van warm en koud water, een aftappunt voor jerrycans en een afvoerput voor chemisch toilet. En een overdekt oplaadpunt voor elektrische fietsen. Het is ook mogelijk om een complete ingerichte caravan te huren. De caravan is geschikt voor 2 personen. Voor de auto's van de kampeergasten en eventueel bezoek zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het kampeerterrein ligt midden in het mooie natuurgebied het ´Oudland´. Hier wordt zuinig om met de natuur gegaan. Zuinig omspringen met water en elektra en afvalscheiding is hier erg belangrijk. Chemisch toilet kunt u hier alleen legen als het biologisch afbreekbaar is. Legen kan in de daarvoor bestemde put. Er is een mooie fietsenstalling waar de fietsen opgeladen en gestald kunnen worden. Er zijn vollop fietsroutes verkrijgbaar van VVV de Brabantse Wal in het infohuisje. Ook die kunt u gratis meenemen.

 

Ingang van Minicamping de Oudlandse Hoeve in Steenbergen.

 

Noord-Brabant is een provincie, die bekend staat om zijn gezelligheid, het Bourgondisch leven, pittoreske dorpjes en mooie steden. Dit kunt u meemaken als u op minicamping Oudlandse Hoeve in Steenbergen verblijft. Steden zoals Bergen op Zoom, waar in mei de ‘Proefmei’ en in de zomer de ‘Krabbenfoor’ gehouden wordt. Op de Markt is iedere zaterdag wel iets te beleven. Ook ondergrondse excursies zijn een belevenis, de ‘Grebbe’, waar u met een gids ´down under´ kan. Kleinere stadjes en dorpjes zoals Steenbergen, Kruisland, Oud- en Nieuw Vossemeer en Tholen liggen op steenworp afstand. Maar ook de natuurliefhebbers komen goed aan hun trekken in Noord-Brabant. Bezoek eens de Dintelse Gorzen waar je tussen de dieren kan rondwandelen of de Steenbergse Vliet, onderdeel van de Waterpoort. Een sereen rustpunt langs de drukke Krammer-Volkerak en de sluizen. Fort de Roovere, waar je ‘door’ het water lopen kan met de dit jaar geopende Pompejus toren.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Oudlandse Hoeve in Steenbergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina