Minicamping Opperland Camping in Medebach-Deifeld
Boerderijcamping in het Sauerland

Minicamping Opperland-Camping in Medebach-Deifeld, een boerderijcamping in het Sauerland biedt u de keuze uit ongeveer 30 staanplaatsen met een fantastisch uitzicht. De mini camping ligt aan de rand van het dorp Medebach-Deifeld, vlakbij Winterberg en Willingen. De mini camping is terrasvormig aangelegd en is erg rustig. Alle plaatsen zijn met een 16 ampere stroomaansluiting uitgerust, een waterkraan en een vuilwaterafvoer. De familie Lange wil u graag eens verwelkomen op Minicamping Opperland-Camping in Medebach-Deifeld, een boerderijcamping in het Sauerland.

 

MIni camping Opperland-camping in Medebach-Deifeld, Sauerland, Duitsland

De voorzieningen op Minicamping-Opperland zijn gewoon uitstekend. Zoals reeds beschreven is er 16 ampere stroom beschikbaar, tevens is er ook gratis Wifi. Iedere dag kunt u heerlijke Duitse broodjes bestellen. Ook kunt u hier uw melk en verse eieren kopen. In de boerderij op de minicamping is nog een sanitairgebouw en een recreatieruimte gebouwd. Voor de kinderen is er een speelplaats en een voetbalveld aangelegd. Aan de rand van het veld van deze mini camping is ook nog een Barbequeplaats gemaakt, hierdoor hebben de gasten (bijna) geen last van de rook.

Uitzicht op boerderijcamping Opperland-camping in Duitsland, Sauerland

 

Het Sauerland is bekend om zijn natuurschoon, minicamping Opperland-camping ligt in de zogenaamde "Medebacjer Bucht". Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in het dorp terecht. De bossen en de mooie kleine steden van het Sauerland zorgen ervoor dat ook wandelingen en fietstochten u veel ontspanning bieden. Nog meer is er te beleven in Winterberg en Willingen. Hier zijn vele ontspanningsmogelijkheden, in de zomer én in de winter.

 

Wilt u meer weten over deze Boerderijcamping in het Saureland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Opperland-camping in Medebach-Deifeld

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina