Minicamping Oosterzicht in Aagtekerke
Boerencamping in de provincie Zeeland

Minicamping Oosterzicht in Aagtekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland is gelegen op Walcheren en slechts 2 kilometer vanaf het Noordzee strand. U kampeert hier bij een echte, nog in bedrijfzijnde, boerderij, waardoor u het boerenleven echt kunt ervaren. Hierdoor is minicamping Oosterzicht in Aagtekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland een ideale camping om de vakantie door te brengen.

MInicamping Oosterzicht in Aagtekerke, zeeland

Minicamping Oosterzicht in Aagtekerke beschikt over 25 ruime standplaatsen, 6 er van zijn zelfs voorzien van privé-sanitair. Er zijn 2 velden, waardoor het nooit druk is en u dus kunt genieten van de ruimte en het uitzicht. Op de velden zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Maar ’s-avonds gaan ze natuurlijk helpen om de koeien naar binnen te halen.

Boerencamping Oosterzicht, minicamping in Zeeland

Op slechts een kleine 2 kilometer van minicamping Oosterzicht ligt het mooie kustplaatsje Domburg. Maar ook Middelburg en Vlissingen liggen op fietsafstand. De meeste touristen komen naar Eeland omdat hier hele mooie stranden zijn en natuurlijk de meeste zonuren van Nederland. Maar ook de diverse fietsknooppuntroutes lopen langd de camping.

.

.
Wilt u meer weten over deze boerdencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Oosterzicht in Aagtekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina