Minicamping Ons Weitje in Koudekerke
Boerencamping in de provincie Zeeland

Minicamping Ons Weitje in Koudekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland, is verdeeld in een drie-tal velden, waarvan het grootste veld slechts 10 plaatsen telt. Dit garandeert dat u hier rustig kunt kamperen. Op deze mini camping beschikt iedere plaats over kabel-tv, een eigen watertappunt en een vuilwaterafvoer. Tevens is WiFi bij de prijs inbegrepen. Minicamping Ons Weitje in Koudekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland, is gelegen op het mooie schiereiland Walcheren, slecht 800 meter vanaf het strand en op slechts 5 kilometer van Vlissingen en Middelburg.

Minicamping Ons Weitje in Koudekerke, Walcheren, Zeeland

 

Minicamping Ons Weitje in Koudekerke is een moderne mini camping, de voorzieningen op de plek zelf zijn luxe, maar ook het moderne toiletgebouw, inclusief een mindervalide-unit maakt het geheel compleet. Voor uw fiets is er een grote overdekte stalling, in het zelfde gebouw als de kleine recreatieruimte. Aan de kinderen is ook gedacht; er zijn diverse speeltoestellen op de camping aanwezig. Tijdens het kampeerseizoen worden er door de eigenaren regelmatig activiteiten op of rond de camping georganiseerd.

Mini camping Ons Weitje in Koudekerke, boerencamping in Zeeland

Zoals reeds gezegd ligt Minicamping Ons Weitje in Koudekerke op slechts 5 kilometer van Middelburg en Vlissingen. In Middelburg kunt u heerlijk winkelen en tevens het mooie historische centrum bekijken. Vlissingen is natuurlijk ook bekend om de mooie haven en de schitterende boulevard waar u vanaf het terras de grote zeeschepen van en naar Antwerpen voorbij ziet varen. Het grote voordeel van de ligging van Mini camping Ons Weitje is dat u eigenlijk de gehele vakantie geen auto nodig heeft, alles is op loopafstand of op de fiets heel goed te bereiken.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping op Walcheren, Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping Ons Weitje in Koudekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina