Minicamping Ons Domein in Marknesse
Boerderijcamping in de provincie Flevoland

Dirk en Karin Wiersma willen u graag van harte welkom heten op hun Minicamping Ons Domein in Marknesse, een boerderijcamping in de provincie Flevoland. Deze mini camping ligt op de grens van het "oude en het nieuwe land", dus vlak tegen de provinciegrens van Overijssel aan. Vollenhove is de dichtsbijzijnde plaats. Er zijn 15 staanplaatsen aanwezig en er wordt nog de mogelijkheid geboden om de verbouwde paardenstal te huren, hier kunnen maximaal 4 personen in verblijven. Er is voor iedere plaats op de boerderijcamping 6 ampère elektra beschikbaar. Minicamping Ons Domein in Marknesse, een boerderijcamping in de provincie Flevoland, is aangesloten bij de SVR, de organisatie van kleine campings.

 

Mini camping Ons Domein, boerencamping in Marknesse, boerderijcamping in Flevoland

 

Er zijn goede voorzieningen op minicamping Ons Domein in Marknesse. Er zijn 2 sanitaire ruimtes voorzien van douches, (vrijhangende) toiletten, wastafels met warm en koud water en natuurlijk een gelegenheid om uw afwas te doen. Ook is er WiFi aanwezig. Voor de kinderen die op deze mini camping kamperen zijn diverse speeltoestellen aanwezig. De ligging van de camping is uniek, u kijkt vanuit uw voortent de schitterende natuur in, 's-avonds even een wandeling maken naar de oevers van het Vollenhover Meer met uitzicht op de grootste scheepswerf van Nederland waar hele luxe jachten gebouwd worden. U kunt hier zo naar toe wandelen.

Boerderijcamping Ons Domein in Flevoland, minicamping in Marknesse

 

Voor vertier op de fiets, lopend of met de auto...u bent op Minicamping Ons Domein in Marknesse op de juiste plaats. Op slechts 4 kilometer ligt het oude stadje Blokzijl met zijn leuke haventje. Maar u bent op de fiets ook zo in het schitterende natuurgebied in de kop van Overijssel, nl De Weerribben of in het Venetië van het Noorden, Giethoorn. Maar ook in de Noord-oost polder zelf kunt u genoeg zien, zoald de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, het Voorsterbos of het natuurlijk Urk met de vissershaven en visafslag. U verblijft op deze mini camping op een centrale plek tussen vele bezienswaardigheden.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Flevoland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Ons Domein in Marknesse.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina