Minicamping Nummer 49 in Driewegen
Kleine camping in de procincie Zeeland

De eigenaren heten U van harte welkom op Minicamping Nummer 49 in Driewegen, een kleine camping in de provincie Zeeland. De camping is gelegen aan één van de mooie bloemdijken in de zak van Zuid-Beveland. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en de ruimte in de tuin. Minicamping Nummer 49 is een nieuwe kleinschalige camping met 8 ruim opgezette kampeerplaatsen. Stroomaansluiting en watertappunt zijn aanwezig. Er is natuurlijk gratis WIFI. Voor het parkeren van de auto is een parkeerveld aanwezig. Tevens is op Minicamping Nummer 49 in Driewegen, een kleine camping in de provincie Zeeland een geheel vrijstaande en compleet ingerichte 4 persoons stacaravan te huur.

 

 

Op minicamping Nummer 49 in Driewegen is een sanitair-unit aanwezig die plaats biedt aan vier toiletten, twee douches en vier wastafels. De aparte afwasgelegenheid is binnen en er is tevens een privéwasruimte. Ook kunt u gezamenlijk gebruik maken van een koelkastje. Verse broodjes van de plaatselijke warme bakker kunnen dagelijks geleverd worden. Als gast maar ook als passant kunt u genieten van een drankje, iets lekkers of een eenvoudige lunch op het terras van deze kleine camping op Zuid-Beverland.

 

 

Minicamping Nummer 49 ligt aan de Schoondijksedijk in het Zeeuwse Driewegen op Zuid- Beveland. Het is een klein dorpje dat zich kenmerkt door lintbebouwing. Er zijn verschillende mooie routes uitgestippeld die U door dit gebied leiden. Het dorp ligt centraal tussen de wat grotere plaatsen als Heinkenszand en ’s-Gravenpolder. Hier zijn verschillende winkels en eetgelegenheden aanwezig. In Heinkenszand is ook een openluchtzwembad. Maar ook Middelburg, Vlissingen en Goes zijn op 15-20 kilometer afstand. Mocht U graag naar het strand gaan, in het nabij gelegen Baarland (10 km) is een opgespoten zandstrand, met strandpaviljoen. Maar ook het Veerse Meer, de Walcherse stranden en het Noordzeestrand zijn allen met de auto goed te bereiken. De reistijd hier naar toe bedraagt 30-45 minuten.

 

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Nummer 49 in Driewegen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina