Minicamping Noorthey in Leidschendam
Kleine camping in de provincie Zuid-Holland

Zoekt u een rustige camping midden in de Randstad, van alle gemakken voorzien? Dan is Minicamping Noorthey in Leidschendam, een kleine camping in Zuid-Holland de juiste plek. De camping is prachtig centraal gelegen in de groene oase van de Randstad en toch overal heel dichtbij. Het openbaar vervoer is op 5 minuten loopafstand. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar. Uw caravan staat op de tegels en uw voortent gaat daar omheen. Dit heeft als voordeel dat U ook bij slechte weersomstandigheden droog uit kunt stappen. Ook in de voortent zitten is nu veel prettiger. Ook is er een twee persoons apartement te huur. Minicamping Noorthey in Leidschendam, een kleine camping in Zuid-Holland, is omringd door water en daardoor helaas minder geschikt voor jonge kinderen.

 

Het kampeerterrein is, behalve bij het halen en brengen van uw kampeermiddel, auto vrij. Deze staan op het parkeerterrein , alleen voor invaliden wordt een uitzondering gemaakt. De sanitaire voorzieningen bestaan uit een verwarmde en gescheiden heren- en damesgedeelte, met ieder 2 toiletten (heren extra een urinoir), 2 wastafels en 2 douches. en voldoen dus ook aan de door de SVR gestelde eisen. Ook zijn er 4 afwasgelegenheden, een stortplaats voor chemisch toilet en afvalwater, een wasmachine (tegen betaling). Uw afval kunt u kwijt in de milieustraat waar het afval gescheiden wordt. Voor de gasten van deze leuke kleine camping is er gratis WiFi beschikbaar.

Leidschendam is heel mooi centraal gelegen in het midden van de steden Leiden, Den Haag en Zoetermeer, ook Delft is goed aan te rijden. Daar is bij wat minder weer ook genoeg overdekt te winkelen en kunt u diverse musea of restaurants bezoeken. Ook zijn er daar, maar ook in Leidschendam-Voorburg rondleidingen en rondvaarten. Aan te raden is om uw fiets mee te nemen. Heerlijke tochten maken met of zonder hulp van de Knooppunten. Het mooie recreatiegebied De Vlietlanden is zeker een bezoek waard. Maar ook het strand van Scheveningen is na een leuke fietstocht een mooie plek om te relaxen. Conclusie: indien u op Minicamping Noorthey in Leidschendam, een kleine camping in Zuid-Holland verblijft dan hoeft het u aan niets te ontbreken.

Wilt u meer weten over deze leuke kleine camping in Zuid-Holland?
Bekijk dan de website van Minicamping Noorthey in Leidschendam.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina