Minicamping Noorderzon in Siddeburen
Boerencamping in de provincie Groningen

Minicamping Noorderzon in Siddeburen, een boerencamping in de provincie Groningen is gevestigd op een niet meer in bedrijf zijnde boerderij. Wel zijn er nog verschillende dieren aanwezig en op de landerijen rond de boerderij vinden nog vele activiteiten plaats die te maken hebben met een boerenbedrijf. Op deze mini camping vindt u 15 ruime plaatsen met 10 amp. stroomaansluiting, ruimte voor uw auto én gratis Wifi. Ook zijn er een 4 persoons trekkershut en een hele luxe 2 persoons trekkershut te huur. De laatste heeft zelfs een box spring, linnengoed en een keukentje met ijskast. Minicamping Noorderzon in Siddeburen, een boerencamping in de provincie Groningen is een leuke plek met veel rust en ruimte om u heen.

 

Minicamping Noorderzon in Siddeburen, Groningen

 

Er zijn hele goede voorzieningen op Minicamping Noorderzon in Siddeburen. Deze, bij de Vekabo aangesloten camping, heeft erg schoon sanitair met 2 dames en 2 heren toiletten (toilettapier enhand zeep aanwezig) 3 douches (geen muntjes, want daar houden de eigenaren niet van) en 3 wastafels. Ook is er een aparte overdekte afwasruimte, een wasmachine en een droger. Voor de kinderen is er volop vermaak mogelijk. Er is voor de allerkleintjes een speelruimte ingericht met klimtoestel, trampoline, speelcaravan, schommels en een glijbaan. Voor de wat oudere kinderen is in het bos naast de camping een ruime speeltuin. In 2010 is er ook nog een fietscrossbaan aangelegd op het speelterrein. Mocht u in het weekend écht vakantie willen vieren dan kunt u op deze boerencamping gebruik maken van de mogelijkheid om uw maaltijd te laten bezorgen bij uw tent of caravan. Natuurlijk wel even van te voren aangeven!

 

boerencamping Noorderzon, Siddeburen, Groningen

 

Minicamping Noorderzon ligt aan de rand van Siddeburen in het oosten van Groningen, waar rust en ruimte nog heel gewoon zijn. Alle winkels zijn op loopafstand gelegen. Vlakbij deze boerencamping ligt het Schildmeer, een ideaal meer om te varen, vissen en te zwemmen. Op de boerencamping kunt u diverse wandel- en fietsroutes krijgen die u langs de schitterende borgen, door mooie velden en leuke dorpen in de omgeving voeren. Maar bezoek ook het leuke Appingedam, bekend van de hangende keukens, Delfzijl of de stad Groningen. Bent u liefhebber van de zeehonden? Ga dan ook eens naar Zeehondencréche Lenie 't Hart in Pieterburen.

 

Wilt u nog meer weten over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Noorderzon in Siddeburen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina