Minicamping Noorderloo in Vriescheloo
Kleine camping in de provincie Groningen

Minicamping Noorderloo in Vriescheloo is een kleinschalige, duurzame, moderne camping in de provincie Groningen waar je kunt ontspannen en onthaasten. De camping ligt achter een niet actieve boerderij en ligt in een zonnig open bos en bestaat uit 4 kampeercirkels en één halve. De cirkels zijn zo ingedeeld dat je met niet al te veel mensen op dezelfde plek staat waardoor je meer privacy hebt en je ook kan kiezen of je graag buren met kinderen of honden wilt of niet.Er worden 4 verschillende soorten kampeerplaatsen aangeboden, voor gezinnen, ruimtezoekers , mensen met honden en voor grote campers. Er is ook een glamping familie belltent te huur. Minicamping Noorderloo in Vriescheloo, een kleine camping in de provincie Groningen, is autoluw, dat betekent dat auto’s alleen voor in- en uitladen bij je kampeerplaats mogen staan daarna kun je de auto op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen zetten.

Prachtige plaatsen op minicamping Noorderloo

 

Alle plaatsen op Minicamping Noorderloo in Vriescheloo zijn ruim opgezet en voorzien van een comfortzuil met waterkraan, elektra, afvalwaterafvoer en natuurlijk gratis supersnelle wifi op de hele camping. Er is volop vertier mogelijk voor de kinderen, want er is een speelbos, er zijn speeltoestellen, ook een eigen zwemvijver, een voetbalveldje, een volleybalveld en een pingpongtafel. Ook het vegetarische en vegan lunchcafé van de eigenaren staat op hetzelfde terrein. Je kan hier in het hoogseizoen o.a. lunch, ijsjes, gebak, patatten en snacks krijgen. In het laagseizoen wordt de ruimte van lunchcafé gebruikt als huiskamer / slecht weer ruimte met kleine selfservice bar. Er is een fris sanitairgebouw, ook voorzien van een mindervalide douche en toilet, waarbij het streven is om alle energie duurzaam op te wekken en het watergebruikt te minimaliseren.


Rustige plaatsen op deze kleine camping in Groningen

 

Op de Minicamping Noorderloo in Vriescheloo is genoeg te doen. Daarnaast biedt de unieke, verassende (onontdekte) omgeving van Westerwolde een prachtige omgeving waar je van alles kunt beleven. We noemen hier Vesting Bourtange, Familiepark Landgoed Tenaxx, en, iets verder met de auto, Wildland in Emmen of het Sprookjeshof in Zuidlaren. Ook uitwijken naar de Duitse dorpjes en stadjes is zeker een aanrader. Deze kleine duurzame camping ligt op slechts 1.5 km afstand van de supermarkt COOP en tankstation & gemakswinkel Metting.


Wilt u nog meer informatie over deze kleine duurzame camping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van minicamping Noorderloo in Vriescheloo.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina