Minicamping Noorddorperbos in Heemskerk
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

U bent hartelijk welkom op de rustig gelegen minicamping Noorddorperbos bij Heemskerk, een boerencamping in de provincie Noord-Holland. Deze camping ligt op 250 meter van bos en duin, 10 fiets-minuten van het strand van Heemskerk en iets verder Castricum. Irene en Ina Beentjes en hun familie, willen u een fijne vakantie aanbieden. Aandacht voor de gasten en schoon sanitair staan bij hen hoog in het vaandel. De camping is geschikt voor caravans/ campers/ vouwwagens en tenten. Dus kom eens langs en bekijk minicamping Noorddorperbos in Heemskerk, een boerencamping in de provincie Noord-Holland.

Mooi speeltoestel op de camping


Nieuw op minicamping Noorddorperbos in Heemskerk is dat u er nu ook chalets kunt huren. Nadere info vindt u op de website www.noorddorperbos.nl. De camping is verder voorzien van de volgende zaken: gratis WiFi, elektra-aansluiting (eurostekkers, 10 Amp.); verwarmd sanitair, kinderbadjes en aankleedtafel, wasmachine en droger etc. Ook is er een recreatieruimte met koel/vries combinatie, magnetron, televisie en leen bibliotheek. Iedere caravan/camper plaats is voorzien van een verhard terras. De speeltuin is in 2022 helemaal vernieuwd.

Voor het maken van uitstapjes vanaf minicamping Noorddorperbos in Heemskerk zit u hier goed. Heemskerk bezit ook een tropisch recreatie zwembad. Watersport is volop aanwezig in Uitgeest (4 km). De Zwarte Markt in Beverwijk ligt op fietsafstand. Vanaf de camping mooie fietsroutes door duin- en polderlandschap. Steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn binnen 30 minuten bereikbaar per auto of trein, maar natuurlijk ook per fiets.

Boerencamping Noorddorperbos in Noord-Holland


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Noorddorperbos in Heemskerk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina