Minicamping "NaturCamp An der Weser" in Vlotho
Kleine camping in het Weserbergland (Noordrijn-Westfalen)

Minicamping "NaturCamp an der Weser" in Vlotho, een kleine camping in het Weserbergland, is een kleine gemoedelijke camping, direct aan de rivier de Weser. Er zijn op deze mini camping 45 toeristische plaatsen.De omgeving os zo mooi en rustig, hier kan men genieten van een stukje puur natuur, rust, water en al het andere moois dat het Weserbergland in zich heeft. Er zijn verschillende keuze mogelijkheden, u kunt een plaatsje kiezen direct aan het water, of midden in de natuur vlakbij een klein riviertje genaamd De Kalle. Kom het het gewoon eens uitproberen op Minicamping "NaturCamp An der Weser" in Vlotho, een kleine camping in het Weserbergland.

Minicamping "NaturCamp An der Weser in Vlotho, kliene camping in Duitsland

 

Er zijn goede voorzieningen op Minicamping "Naturcamp An der Weser" in Vlotho. Op deze mini camping is een speelplaats voor kinderen aanwezig. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken beschikt de camping over een zeer ruim en net toiletgebouw. De warme douches zijn bij de prijs inbegrepen. Tevens is er een ruimte om de was te doen.Op de camping ligt een uitgebreide selectie van folders en kaarten om de omgeving beter te leren kennen. Op de mini camping is een kiosk aanwezig met een gezellig terrasje. Hier kunt u ’s morgens uw verse broodjes afhalen. Ook kunt u hier terecht om wat te drinken en te eten.

sanitair Minicamping NaturCamp An der weser in Vlotho

 

Minicamping "NaturCamp An der Weser" in Vlotho ligt in een mooie natuurlijke omgeving. In de omgeving zijn zeer veel mogelijkheden tot het maken van uitstapjes voor de hele familie. Dat de camping aan de rand van de Weser ligt biedt uiteraard vele mogelijkheden voor activiteiten tijdens uw verblijf. U kunt o.a.kanoën, direct van de camping wandelroutes volgen, schatzoeken met GPS-systeem, vissen (er zijn dagkaarten te verkrijgen op de camping) en daarbij leent de directe omgeving zich goed voor fietstochten (langs de Weser of in het achterland). Dit is nog maar een kleine greep uit de vele dingen die hier mogelijk zijn.

 

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in het Weserbergland (Noordrijn-Westfalen)
Bezoek dan eens de website van Minicamping "NaturCamp An der Weser" in Vlotho.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina