Minicamping Namaste in Middelrode
Boerencamping in Noord-Brabant

Eddy en Ada van der Aa zijn de trotse eigenaren van minicamping Namaste in Middelrode, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant. Namaste betekent een groet van hart tot hart, en dat is wat u hier aan zult treffen. De camping is gelegen aan een rustige doodlopende straat, zodat u weinig hinder zult ondervinden van verkeersoverlast. De oppervlakte van de camping is erg groot, waardoor ook de kampeerplekken erg ruim opgezet zijn. Omdat Eddy en Ada ook van rust houden wil men dat ook aan hun gasten bieden op minicamping Namaste in Middelrode, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping Namaste in Noord-Brabant

 

De beplanting op minicamping Namaste in Middelrode is samengesteld uit bomen en struiken die van origine in het Brabantse Landschap thuishoren. Er is aandacht besteed aan drachtplanten voor bijen en vlinders. Ook zult u hier verschillende soorten roofvogels zien vliegen, zoals een buizerd, torenvalk, uilen sperwer, verschillende soorten spechten etc. Heerlijk om tegen het ochtendkrieken vanuit uw tent of caravan het opstarten van de eerste vogelzang te horen. Verder zijn de bossen op loopafstand en de stad Den Bosch op fietsafstand met z’n mooie oude binnenstad. Hier kunt u wel een paar dagen doorbrengen, deze stad voorzien van een rijke geschiedenis.

Minicamping Namaste in Middelrode

 

Minicamping Namaste is voorzien van modern sanitair. Er zijn twee goed uitgevoerde units, met elk 2 afzonderlijke sanitaire eenheden. Elke eenheid is voorzien van toilet, wastafel en douche met uiteraard warm en koud water. Voorts heeft elke unit nog de beschikking over een aankleedtafel voor de kleine bezoekers. Iedere kampeerplek is voorzien van een eigen 6 amp stroomaansluiting, en een watertappunt is nooit ver weg van uw plek. De afwas kunt u, indien noodzakelijk overdekt doen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping Namaste in Middelrode

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina