Minicamping Naescas in Ter Aar,
boerencamping in de provincie Zuid-Holland.

Op een braakliggend stuk grond, waar nu oa. minicamping Naescas in Ter Aar, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland, is gelegen, is 20 jaar geleden een stuk land bebouwd met allerlei soorten bloemen en planten. Nu staan er vele wijnranken op deze wijngaard. Deze wijnranken kunt u huren. De camping is klein en intiem met slechts 20 plaatsen. Alles hoort bij minicamping Naescas in Ter Aar, boerencamping in de provincie Zuid-Holland.

Minicamping Naescas in Ter Aar, Boerencamping in Zuid-Holland


.

Op 1 april 2008 is de geheel vernieuwde minicamping Naescas in Ter Aar heropend. Er is een nieuwe toilet-unit gebouwd, inclusief minder- validen toilet en douche. De plaatsen op de camping zijn erg ruim, nl ongeveer 150m2 en heeft een 16A elektra-aansluiting, zodat de meeste luxe apparaten gewoon samen aan kunnen staan. De camping is uitermate geschikt voor 55-plussers en in mindere mate voor kinderen want er is geen speelplaats, een kampwinkel of iets dergelijks. Hiervoor moet u naar Ter Aar of Alphen aan de Rijn.

Boerencamping Naescas in Zuid-Holland, Ter Aar

In de omgeving van minicamping Naescas in Ter Aar zijn veel fietsroutes en vaar- en vismogelijkheden. .Ook zijn er 3 trekkershutten te huur met elk 4 slaapplaatsen voor de vermoeide wandelaar of fietser. Is de groep iets groter; neem dan nog een tentje of caravan mee en je kunt het jaarlijkse uitje van de wandelclub Vermaak is er voldoende aanwezig in de mooie omgeving. Er is een golfbaan, een manege, het Archeon en het Avifauna vogelpark.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Naescas in Ter Aar

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina