Minicamping Moleneind in Maasbommel
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Adrie en Gonnij van Kraaij zijn de eigenaren van Minicamping Moleneind in Maasbommel, een Boerderijcamping in de provincie Gelderland, en wonen aan de dijk aan de rand van het pietoreske dorpje Maasbommel gelegen aan een inham van de Maas. Dit gebied is erg in trek bij watersporters en kampeerders. In de buurt zijn enkele grote campings maar Adrie en Gonnij willen u de gelegenheid geven om in een landelijke omgeving te kunnen genieten van de rust die er hier nog te vinden is. Zij onderscheiden zich van de grote campings door een vriendelijke en persoonlijke sfeer die zij u kunnen bieden door klein te zijn. Op Minicamping Moleneind in Maasbommel, een boerderij camping in de provincie Gelderland, zijn ongeveer 15 à 20 plaatsen voor caravans, campers of tenten. Ook zijn er 2 trekkershutten die ingericht zijn met een compleet ingericht keukentje een zitgedeelte, een slaapgedeelte voor 4 à 5 personen en een terasje.


Zwembad bij Minicamping Moleneind in Maasbommel.

Minicamping Moleneind in Maasbommel heeft een ruime wc/douche gelegenheid met 6 wc's en 6 douchecabines, 2 dubbele wastafels met koud en warm water die zijn tevens geschikt om een afwasje te doen. Ook is er een zwembad dat u mag gebruiken op eigen risico, een sauna en er is tevens een café met een grote veranda waar u o.a. kunt genieten van een lekker kopje koffie, een koud biertje, glaasje wijn of fris. Hier kunt u ook verschillende spelletjes doen zoals biljarten, darten, kaarten, dobbelen, sjoelen of voetbalspelen. Er is een tv aanwezig, een beamer met een groot scherm, gratis wifi en verder liggen er ook nog een aantal boeken, tijdschriften en bordspelen.

Recreatieruimte of cafe bei minicamping Moleneind in Maasbommel.

 

Maasbommel is centraal gelegen in het Land van Maas en Waal, binnen 20 minuten bent u in de grotere steden zoals Nijmegen, Tiel of Oss, iets dichterbij op zo'n 10 minuten rijden liggen Druten en Beneden-Leeuwen waar u ook goed kunt winkelen en waar vrijdag's de weekmarkt is. In de omgeving van Minicamping Moleneind in Maasbommel is van alles te doen u kunt hier goed fietsen, vissen en zwemmen, bowlen, een bootje huren of een rondvaart maken over de Maas. Ook is er van alles te zien, zoals de Tuinen van Appeltern, het stoomgemaal de Tuut in Appeltern, de vrije markt in Wamel, een binnenspeeltuin in Wamel, een groot buiten zwembad in Dreumel. Verder zijn er in de omgeving van deze boerderijcamping verschillende eetgelegenheden waar u heelijk op het terras kunt genieten van het uitzicht over de Maas.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping Moleneind in Maasbommel.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina