Minicamping Molenbroek in Stramproy
Boerencamping in de provincie Limburg

Minicamping Molenbroek in Stramproy, een boerencamping in de provincie Limburg, is mooi groen en landelijk gelegen. De 25staanplaatsen zijn ruim (120 m2) en voorzien van elektriciteitspaaltjes en watertappunten. Het sanitairgebouw is voorzien van douches, toiletten en apart mindervalide sanitair. Ook is er een recreatieruimte met toeristische documentatie over de omgeving, boeken, kinderspeelgoed en spellen. Voor de kinderen is er een zandbak met speelhuisje, een trampoline, skelter, driewielerfietsje en tractor met kar. Op het terrein ligt een jeu de boules baan welke ook gebruikt kan worden als beugelbaan. Maar er is nog veel meer mogelijk bij Minicamping Molenbroek in Stramproy, een boerencamping in de provincie Limburg.

MINICAMPING mOLENBROEK IN sTRAMPROY vakantieboerderij in Limburg

Bij “Vakantieboerderij Molenbroek”, waar minicamping Molenbroek in Stramproy een onderdeel van uitmaakt, kunt u heerlijk kamperen & logeren in een mooie, groene en landelijke omgeving!! Het is een ideaal uitgangspunt voor mooie wandel- en/of fietsroutes (knooppuntenroutes) en is centraal gelegen tussen mooie begaanbare natuurgebieden en Bourgondisch gezellige Limburgse dorpen. Ook toertochtjes naar Zuid-limburg,Drielandenpunt, Belgie of Duitsland behoren tot de mogelijkheden. U heeft hier de mogelijkheid om te: kamperen op de mini-camping of verblijven in één van de mooie themakamers in de boerderij, deze kunt u ook in zijn geheel als groepsverblijf huren of overnachten in een van de luxe trekkershutten. Logeren in de boerderij is een aparte beleving, iedere kamer is ingericht naar een bepaald thema. In de "Brocante kamer" slaapt u op een bed uit grootmoederstijd, in de "Hollandse boeren-kamer" kunt u uw nachtrust genieten in de Bedstede of op een strozak! Zo is er in iedere kamer wel iets leuks, laat u eens verrassen!!!

Minicamping Molenbroek in Limburg, vakantieboerderij

In de vakantieboerderij Molenbroek zijn de volgende kamers te boeken: Rozen kamer - Brocante kamer - Belgische kamer - Romantische kamer - Franse kamer - Hollandse Boeren kamer - Duitse kamer!! Iedere kamer is voorzien van eigen sanitair. Op de Mini-camping Molenbroek in Stramproy staan ook nog 2 mooie trekkershutten. Deze zijn volledig ingericht voor 2 tot 4 personen (bedden, keukentje inclusief pannen - bestek -servies, tafel, stoelen, tuinstoelen + tafel). De trekkershutten worden per nacht verhuurd, met of zonder beddengoed. Ook kunt u een luxe/lekkere ontbijtmand bestellen! In de grote trekkershut heeft u de beschikking over eigen toilet en een apart slaapkamertje, voor het douchen maakt u gebruik van het sanitair op de Mini-Camping. In de kleine trekkershut staat een stapelbed en een zit/slaapbank voor 2 personen, u maakt dan gebruik van het sanitair op de Mini-Camping. De familie Coenen wil u graag welkom heten op hun prachtige bedrijf.

Boerencamping Molenbroek in Limburg


Wilt u nog meer weten over deze vakantieboerderij/boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan HIER de website van vakantieboerderij Molenbroek in Stramproy

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina