Minicamping Mindszent in Mindszentgodisa
Kleine camping in zuid-west Hongarije


Minicamping Mindszent in Mindszentgodisa is een kleine, knusse camping gelegen in de groene uitlopers van het Mecsekgebergte in het zuid-westen van Hongarije. Het rustige dorpje Mindszentgodisa waar de camping zich bevind ligt 30 km van de historische stad Pécs. Vanaf de camping en vanuit het dorp beginnen er verschillende wandelroutes langs onder meer wijnhuisjes,uitkijktorens en door de velden en bossen die het dorp omsluiten. Minicamping Mindszent in Mindszentgodisa heeft 8 kampeerplaatsen voor tent, caravan, camper en vouwwagen en is aangesloten bij de SVR en de ANWB.

 

U vind op Minicamping Mindszent in Mindszentgodisa naast heel veel rust een klein zwembad om lekker in af te koelen Ook is er een overdekt terras met boekenkast gevuld met boeken, tijdschriften en spelletjes. Het toiletgebouw is netjes en schoon met voor zowel de dames als de heren  een douche en toilet. Naast het toiletgebouw bevinden zich nog een dubbele wasplaats met warmwater en een buiten wc voor het afstorten van het chemisch toilet. Aan de andere zijde van het toiletgebouw is een tweede terras met een stookplaats. Wifi is gratis voor de gasten van deze kleine camping.

 

Kamperen op Minicamping Mindszent in Mindszentgodisa is naast genieten van de rust ook genieten van heerlijke Hongaarse maaltijden, het maken van mooie wandelingen. U kunt een Nederlands talige rondleiding krijgen door de historische stad Pécs.Tevens is er een mogelijkheid om te genieten van het thermaal bad (8km) of in de recreatiemeren van Orfu (15km). Maar er is natuurlijk veel meer te genieten bij een verblijf in zuid-west Hongarije. Uw hond(en) mag (mogen) mee naar camping-Mindszent, alle rassen zijn toegestaan. Er zijn schapennetten aanwezig om eventueel uw kampeerplaats mee af te zetten. In overleg is honden oppas mogelijk. Heeft u geen kampeermiddel maar wilt u toch komen kamperen huur dan een volledig ingerichte tent op deze kleine camping.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kleine camping in zuid-west Hongarije?
Bezoek dan de website van Minicamping Mindszent in Mindszentgodisa

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina