Minicamping Medemblik in Medenblik
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Medemblik in Medenblik, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland heeft de beschiking over 40 kampeerplaatsen met ieder een ruime 10 ampere stroomaansluiting.De plaatsen zijn niet afgebakend. Deze mini camping, onderdeel van Lodge61, is meer bedoeld voor de 45+ kampeerder, kinderen zijn natuurlijk wel welkom, maar er zijn geen speelvoorzieningen op de camping aanwezig. Naast de mini camping heeft men ook nog een aantal lodges te huur en er is een groepsaccomedatie beschikbaar. De eigenaren van minicamping Medemblik in Medemblik, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, willen u graag verwelkomen op hun mooie bedrijf.

 

 

De voorzieningen op Minicamping Medemblik in Medemblik zijn ruim voldoende aanwezig. De douches zijn gratis, tevens is er een wasmachine en droger aanwezig. Ook is er een aangepaste douche beschikbaar voor mensen met een lichte handicap. Voor de iets minder mooie dagen is er een slechtweeropvang aanwezig, met een keuken, een tv, internet. Op deze plek kunt u ook uw eigen laptop aansluiten.

 

In de omgeving van Minicamping Medemblik is voldoende te beleven en te bekijken. Natuurlijk is Medemblik al een hele leuke plaats om te bezoeken, diverse musea zijn hier aanwezig. Maar ook zijn Hoorn en Enkhuizen leuke steden in Westfriesland. Deze omgeving leent zich ook uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Iets verder weg, maar ook het bezoeken waard zijn Alkmaar en Den Helder. Ook het Noordzeestrand is goed bereikbaar.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland.
Bezoek dan hier de website van Minicamping Medemblik in Medemblik.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina