Minicamping Luna De Rolke in Kropswolde
Kleine camping in de provincie Groningen

Minicamping Luna de Rolke in Kropswolde, is een kleinschalige camping met zorgboerderij gelegen op de grens van Groningen en Drenthe. Een vakantieplek waar creativiteit, (bewust) genieten en liefde voor mens en natuur centraal staan. De camping, die wordt onderhouden door de dagbesteding van La Luna Care. Hier hoeft u niet te boeken en er is geen verplichte aankomsttijd, maar waar u vervolgens zelf een fijne plek kunt uitkiezen. Op steenworp afstand ligt de Kropswolderbuitenpolder, een moerasachtig natuurgebied met veel watervogels, maar ook Konikpaarden en Schotse Hooglanders. En ook het Gorechtpark ligt pal naast de camping. Hier kun je wandelen, vissen en relaxen. Naast natuur vind je er ook een kinderboerderij, hertenkamp, educatief centrum en kunstwerken. Behoefte aan verkoeling op een warme zomerdag? Op een kilometer van de camping ligt het Zuidlaardermeer. Zwemmen, kanoën, windsurfen of varen; op Minicamping Luna de Rolke in Kropswolde, is een kleinschalige camping in de provincie Groningen. kan het allemaal.


Eén van de voorplaatsen op Luna de Rolke

 

Minicamping Luna de Rolke in Kropswolde, is een kleinschalige camping met zorgboerderij, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe. Een vakantieplek waar creativiteit, (bewust) genieten en liefde voor mens en natuur centraal staan. De camping, die wordt onderhouden door de dagbesteding van La Luna Care, is volop in ontwikkeling en belooft een hele bijzondere plek te worden. Op de autovrije camping van campingeigenaren Alex en Mecheline ben je het hele jaar door welkom. Heb je geen eigen kampeermiddel of laat je die graag een keer thuis? Er zijn ook twee gezellige pipowagens te huur! Met 25 kampeerplekken is het bij minicamping Luna de Rolke, een kleine camping in de provincie Groningen, heerlijk kleinschalig kamperen

 

ER is ook een mooi ruim speelveld voor de kinderen op Luna de Role

 

Sinds november 2022 is La Luna Care eigenaar van minicamping Luna de Rolke. La Luna Care biedt kleinschalige zorg & welzijn, waaronder dagbesteding op en rond het kampeerterrein. Eigenaren Alex en Mecheline hebben veel toffe plannen en zijn sinds de overname volop bezig met nieuwe ontwikkelingen. Er is een kas met keuken en houtkachel gebouwd, er wordt een voedselbos aangeplant en de moestuin krijgt vorm. Er zijn kampvuurplekken gecreëerd, je kunt vuurschalen huren en je wordt tijdens je kampeervakantie vergezeld door pony’s en andere dieren. Begin de dag met koffietje in de orangerie (kas), ga daarna lekker op pad in de omgeving en sluit ’s avonds af met een kampvuurtje bij je kampeerplek. Ook leuk: in de orangerie kun je aanschuiven voor een verzorgde lunch en tegenover de kleine camping, bij Woonboerderij Casa (ook onderdeel van La Luna Care), vind je een theetuin!

 

Ook nieuwsgierig geworden naar deze leuke kleine camping in de provincie Groningen?.
Kijk hiervoor op de website van Minicamping Luna De Rolke in Kropswolde

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina