Minicamping Lidmiluv mlýn in Sádek u Policky
Kleine camping in de Oost BohemenKamperen bij de boer

Minicamping Lidmiluv mlýn in Sádek u Policky, een kleine camping in Oost-Bohemen, is een kleinschalige camping, direct grenzend aan een beek en natuurgebied. De omgeving is prachtig en zeer geschikt om te wandelen of fietsen en in het bijzonder om te mountainbiken. De camping ligt bij een tot hotel verbouwde watermolen. De camping heeft 10 plaatsen, de meeste met elektriciteit. Met een tent, een niet te grote camper of caravan kunt u ook bij hier terecht. Minicamping Lidmiluv mlýn in Sádek u Policky, een kleine camping in Oost-Bohemen ligt in één van de mooiste gebieden van Tsjechië, waar bos wordt afgewisseld met lichtglooiende akkers of grasland, meertjes, beken en rivieren.

 

Tentenveld bij de oude watermolen in Tsjechië

 

Minicamping Lidmiluv mlýn in Sádek u Policky beschikt over nieuw en erg net sanitair en er zijn 4 douches en 4 toiletten. Ook kunt u beschikken over gratis WiFi. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en/of droger. Voor de kinderen is er o.a. een trampoline aanwezig. Tijdens uw verblijf op deze kleine camping of in de molen kunt u ook (leren) paardrijden. In de zomervakantie geeft men dagelijks lessen voor kinderen en volwassenen en voor gevorderde ruiters organiseert men ook buitenritten en dagtochten. Op een afstand van 500 meter is er een kleine dorpswinkel waar u 's ochtends bv. vers brood kan kopen. In Policka (ca. 4 km.) zijn verschillende grotere supermarkten (vaak ook op zondag open).U kunt bij uw tent of caravan een vuurtje voor bv. een barbecue maken. Op minicamping Lidmiluv mlýn kunt u ook fietsen huren.

 

Paardrijden in Tsjechië vanaf de mooie camping

 

In de directe omgeving van Minicamping Lidmiluv mlýn in Sádek u Policky kunt u prachtige wandelingen maken. De molen grenst aan een natuurgebied waardoor wandelingen van een half uurtje tot vele uren mogelijk zijn. Omdat de heuvels om de minicamping heen niet erg stijl zijn kan iedereen hier wandelen. Ook is dit gebied bekend om zijn vele fietsroutes en er wordt dan ook door veel mensen (veelal Tsjechische vakantiegangers uit Brno) gebruik van gemaakt. Hierbij moet u er wel aan denken dat de heuvels weliswaar niet erg stijl zijn maar dat op de fiets ook een klein heuveltje voor ons ongeoefende Nederlanders al een hele klim kan zijn. Tsjechië is onder andere bekend om zijn kastelen en burchten en ook in de buurt van de molen zijn die natuurlijk te vinden. Erg mooi is het rococo kasteel van Nové Hrady, ingericht met historisch meubilair in uiteenlopende stijlen. Naast het hierboven genoemde zijn er nog vele mogelijkheden om leuke activiteiten of uitstapjes te ondernemen.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Oost-Bohemen?
Bezoek dan de website van Minicamping Lidmiluv mlýn in Sádek u Policky

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina