Minicamping Les Granges de Franould in Dommartin les Remiremont
Boerderijcamping in de Vogezen

Irene, Marion en Batiste heten u van harte welkom op hun manege en minicamping Les Granges de Franould in Dommartin les Remiremont, een boerderijcamping in de Vogezen. De boerderij is rustig gelegen, in de heuvels boven de Moezelvallei en heeft een prachtig uitzicht. Vanaf de boerderij kunt u natuurlijk wandelen en fietsen, maar wat deze boerderijcamping echt bijzonder maakt zijn de paardrijmogelijkheden. Men begeleidt u graag op mooie tochten door de omgeving, kinderen vanaf 4 jaar kunnen ponyrijden en zelfs debutanten kunnen na een korte introductie een rustige buitenrit maken. Minicamping Les Granges de Franould in Dommartin les Remiremont , een boerderijcamping in de Vogezen, is dus ideaal voor paardesportliefhebbers.


De eigenaren van Minicamping Les Granges de Franould in Dommartin les Remiremont proberen zo veel mogelijk zelfvoorzienend en zo weinig mogelijk milieu belastend te leven, met respect voor mens en dier. Voor u betekent dat dat er allerlei dieren in goede omstandigheden wonen op de boerderij; kippen, varkens, konijnen, geiten… Kinderen mogen natuurlijk helpen met het verzorgen daarvan. Ook vangt men kinderen op die door verschillende oorzaken niet thuis kunnen wonen. Als u dat wilt kunt u mee-eten op de boerderij. De maaltijden worden uitsluitend met verse producten bereid, veelal met groenten uit de eigen moestuin en vlees van eigen dieren of anders van nabijgelegen boerderijen. De nabije omgeving kenmerkt zich door de vele valleien, meren, bossen en weiden waar talloze wandel-, fiets- en ruiterpaden doorheen lopen. Het oude treinspoor van 40 km lengte in het Moezeldal, is nu geasfalteerd en goed te gebruiken voor fiets en rollerskates.

 

 

Minicamping Les Granges de Franould in Dommartin les Remiremont heeft slechts 6 plaatsen beschikbaar.Op twee verschillende niveaus zijn in totaal vier staanplaatsen voor tenten en twee plekken voor caravans gecreëerd. Een gecombineerde douche en wc, met een plek om af te wassen vindt u in de boerderij op 20 meter afstand van de kampeerplekken. Wilt u eens iets anders? Dan is de yourte, een Mongoolse nomadentent, misschien een leuk idee! Geschikt voor maximaal 6 personen. De eigenaren zijn allen Frans, maar Irene spreekt ook vloeiend Nederlands. Hopelijk kan men u binnenkort laten meegenieten van deze prachtige plek in de Vogezen!


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de Vogezen?
Bezoek dan de website van Minicamping Les Granges de Franould in Dommartin les Remiremont.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina