Minicamping Les Arbois in Montjay
Boerderijcamping in de Bourgogne

Sinds 2010 is Minicamping Les Arbois in Montjay, een boerderijcamping in de Bourgogne in het bezet van het Nederlandse echtpaar Ron en Maureen van den Berg. Na een grondige verbouwing is hier een mooie camping gerealiseerd met 21 ruime plaatsen van ongeveer 120 m2 die in een schitterende natuur zijn gelegen. Op deze camping vindt u uw rust. Minicamping Les Arbois in Montjay, een boerderijcamping in de Bourgogne ligt in de streek genaamd " De Bresse". Ongeveer 6 km. van St. Germain du Bois, in het departement " Saone et Loire ".

minicamping Les Arbois in Montjay, bourgogne, frankrijk

 

Minicamping Les Arbois in Montjay beschikt over een nieuw sanitairgebouw dat past binnen de qwensen van de moderne kampeerder: kamperen in de natuur maar wel zeer goede voorzieningen. Zo zijn er afsluitbare ruimtes, gratis douches, stortplaats voor het chemisch toilet, wastafels voor de handwas, een familie douche eneen babybadje. Alle plaatsen, behalve die voor een kleine tent, zijn voorzien van een 6 amp. stroomaansluiting. En.. er is toegang tot gratis internet! Voor de kleintjes is er ook een speeltuin en dierenweide.

Boerderijcamping Les Arbois in Frankrijk, minicamping in Bourgogne, kleine camping in Montjay

 

U zult zich in de omgeving van minicamping Les Arbois in Montjay geen moment hoeven te vervelen. U kunt hier schitterende wandel en fietstochten maken. Lekker fietsen door de soms glooiende natuur met de mooie velden en leuke kleine dorpjes. Indien u met de auto op pad wilt dan bent u na een halfuurtje midden in het Jura-gebergte met haar vele schitterende watervallen en bijzondere grotten. Natuurlijk kunt u ook kanoën over de schitterende Doubs, De camping ligt centraal tussen steden als Beaune, Dyon, Bourg en Bresse en Lons le Saunier welke allen zeker een bezoek waard zijn. Als laatste tip is ook de waren- en dierenmarkt in Louhans een aanrader.

Wilt u meer weten over deze schitterende boerderijcamping in de Bourgogne?
Bezoek dan hier de website van Minicaming Les Arbois in Montjay

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina