Minicamping Le-Silence in De Moer
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Mini camping Le-Silence in De Moer, een boerderijcamping in gelegen in het hart van de provincie Noord-Brabant is een luxe, rustig gelegen mini camping. Omgeven door schitterende natuurgebieden met een keur aan wandel- en fietsroutes kunt u hier in alle rust uw hart ophalen en genieten van al het natuurschoon in de landelijke en bosrijke omgeving. De camping beschikt over 15 royale standplaatsen van ca 200m2 per standplaats, een watertappunt, 10A stroomvoorziening een CAI-aansluiting en WIFI. Daarnaast zijn er inpandige luxe sanitaire voorzieningen en is er een was– en droogautomaat aanwezig. De douches zijn voorzien van een thermostaatkraan. Mini camping Le-Silence in De Moer, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant is van alle gemakken voorzien.

In de receptieruimte van minicamping Le-Silence in De Moer kunt u door middel van het ‘plan uw route’ systeem zelf uw fiets- en/of wandelroute samenstellen. Op verzoek zijn er ook fiets– en wandelroutes verkrijgbaar. Voor de lezers onder ons zijn er voldoende boeken, tijdschriften en ander leesvoer beschikbaar zodat u zich hier geen moment hoeft te vervelen. Naast het wandelen of fietsen kunt u natuurlijk ook kiezen voor nordic walking. Voor degene die dit nog nooit hebben gedaan maar het toch graag een keer willen proberen heeft men een Nordic walking startpakket beschikbaar. 2 sets poles (stokken) en het boek waarin de basis van het nodic walking staat beschreven. Leuk om een keer te proberen!

 

Naast natuurlijk de Efteling en de Beekse Bergen zijn er ook schitterende natuurgebieden op loop- en fietsafstand te bezoeken. Minicamping Le-Silence grenst direct aan het mooie landgoed Huis ter Heide met onder andere haar loslopende grazende hooglanders en tal van mooie zangvogels. Vanuit natuurgebied Huis te Heide kan in een moeite door een bezoek worden gebracht aan Plan Lobelia. 400ha natte heide en vennen. Een mooi contrast met daarnaast ook het nationaal park de Loonse en Drunense duinen. Dit gebied bestaat daarentegen uit ruim 4000ha veelal droge vlakte en zandverstuivingen. Bezoek deze leuke boerderijcamping en ontdek hoe mooi deze omgeving is.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan een de website van minicamping Le-Silence in De Moer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina