Minicamping Le Paroy in La Tagnière
Boerencamping in de Bourgogne

Minicamping Le Paroy in La Tagnière, een boerencamping in de Bourgogne is gelegen in het Parc Régional du Morvan. Deze kleinschalige camping is zo mooi gelegen tussen bossen, weilanden en meren, waardoor u helemaal tot rust zult komen. De camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen en een heel mooi nieuw sanitairgebouw. Vooral als u liefhebber bent van een bourgondische keuken kom dan naar Minicamping Le Paroy in La Tagnière, een boerencamping in de Bourgogne.


Eén van de mooie dingen van Minicamping Le Paroy in La Tagnière is dat deze door de eigenaren Hub en Karin zelf ontworpen en aangelegd is. Ook gezinnen met kinderen zijn hier welkom, er is een spoeltuin en een terrein met o.a. een jeu-de-boules baan. Ook kunt u gebruik maken van de Barbeque. Naast de camping is een vismeertje waar de liefhebben, gratis, kan gaan vissen. Bij Hub en Karin kunt u diverse franse producten kopen, door hunzelf of door de buren geteeld, alles natuurlijk geheel biologisch geteeld.

 

Vanaf minicamping Le Paroy in La Tagnière kunt u vele activiteiten ondernemen. Er zijn diverse wandel en mountainbike routes (van 3 km tot 30 km) die leiden door de hele rustige omgeving. OOk voor de vogelliefhebbers is het hier een paradijs. U treft hier zoveel soorten aan die in in Nederland niet tegenkomt. Ook mooi om te bezoeken zijn de oude dorpen en steden die hier zo'n rijke geschiednis hebben. Meerr informatie kunt u halen op de camping zelf.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Bourgogne?
Bezoek dan eens de website van minicamping Le Paroy in La Tagnière

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina