Minicamping Le Bonhomme in Néret
Boerderijcamping in Berry, Frankrijk

Minicamping Minicamping Le Bonhomme in Néret, een boerderijcamping in Berry, Frankrijk is een mooie kleine camping met 25 standplaatsen, verdeeld over drie licht glooiende (gras)veldjes. Het zijn geen afgebakende plaatsen, ze zijn gesitueerd tussen de fruit en notenbomen. D camping is het meest geschikt voor rustzoekers, dus u zult op minicamping Le Bonhomme in Néret, een boerderijcamping in Berry, Frankrijk, voorals 40+ kampeerders aantreffen.

minicamping Le Bonnehomme in Neret, Frankrijk

 

De sanitaire voorzieningen zijn op en top. Deze worden zeer goed op hun werking gecontroleerd en schoongemaakt. Op minicamping Le Bonhomme in Néret is de sfeer uitstekend, de eigenaren komen af en toe eens langs voor een gezellig praatje. In de omgeving kunt u heerlijke uitstapjes maken, wandelend, fietsen of met de auto: u zult genieten van deze omgeving midden in Frankrijk.

boerencamping Le Bonnehomme in Frankrijk

 

De kampeerplaatsen op minicamping Le Bonhomme in Néret kunnen beschikken over 6 ampére stroom, watertappunten zijn op diverse plaatsen aanwezig. Het water is van bronkwaliteit. Voor het vertier is er een jeu-de-boules baan aangelegd, hoe kan het ook anders in Frankrijk. In de zomer is er een zgn. afkoelbad voor de gasten. En het leuke op deze camping is dat u, indien u dat wilt, drie maal in de week kunt aanschuiven bij het warm eten. Dagelijks zijn er natuurlijk verse broodjes te bestellen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Berry?
Bezoek dan hier de website van minicamping Le Bonhomme in Néret.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina