Minicamping "Langs de Dedemsvaart" in Dedemsvaart
Kleine camping in de provincie Overijssel

Minicamping "Langs de Dedemsvaart"" in Dedemsvaart, een kleine camping in de provincie Overijssel heeft de 25 ruime plaatsen verdeeld over 2 velden. Alle plaatsen zijn voorzien van kunstofmatten onder de voortent en hebben een 6 amp. stroomaansluiting. Tevens zijn er 3 plekken voor het plaatsen van campers. Ook is er een zeer nette stacaravan te huur. Auto's worden op een aparte plek geparkeerd, vlakbij de kampeerplek. De camping is aangesloten bij de Vekabo. De familie Hengeveld wil u graag voor een bezoek of een verblijf uitnodigen op hun mooie Minicamping "Langs de Dedemsvaart" in Dedemsvaart, een kleine camping in de provincie Overijssel.

 

Minicamping Langs de Dedemsvaart in Dedemsvaart, kleine camping

 

Er zijn vele en goede voorzieningen op Minicamping "Langs de Dedemsvaart" in Dedemsvaart. In de ruime recreatiezaal kunt u zich uistekend vermaken met lezen, internetten of gezellig met andere kampeerders een kaartje leggen. Ook voor kinderen zijn hier leuke dingen te doen. De kampeervelden beschikken ieder over een eigen sanitairgebouw. In totaal zijn er 5 toiletten, 4 ruime douches en kunt u daar overdekt uw vaat wassen. Ook is er sinds enkele jaren een overdekte bbq schuur. Op de beide kampeervelden is een fietsenstalling met laadpunten voor uw electrische fiets. En, ook heel leuk, is het spelen van Jeu de Boules op één van de 2 velden.

Kleine camping Langs de dedemsvaart in Dedemsvaart

 

Minicamping "Langs de Dedemsvaart" in Dedemsvaart is gelegen vlak bij het laatste stukje vaart alwaar 2 visstijgers zijn. Door de ligging in het mooie Reestdal bent u verzekerd van een ongestoorde vakantie. U kunt heerlijke fietstochten maken door het Vechtdalnaar Ommen of Hardenberg. Maar natuurljk kunt u ook via het knoppunten netwerk uw eigen routes maken. Voor kinderen is een bezoek aan Attractiepark Slagharen heel leuk. Kaarten hiervoor kunt u op de camping kopen. Op de website van de camping staan nog veel meer mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

 

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Minicamping "Langs de Dedemsvaart" in Dedemsvaart.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina