Minicamping Landgoed Geuzenbos in Mantinge
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Landgoed Geuzenbos in Mantinge, een boerderij camping in de provincie Drenthe is aangesloten bij de SVR, Stichting Vrije Recreatie. Op deze niet actieve boerderij waar wel dieren zijn zoals geiten, kippen, konijnen en een pony, vindt u 22 ruime kampeerplaatsen. De meeste plaatsen liggen mooi beschut en zijn voorzien van een 6 ampere elektra aansluiting. Ook zijn er enkele plaatsen met vrij uitzicht over de landerijen. Het nette terrein wordt goed onderhouden en regelmatig gemaaid. Het terrein van Minicamping Landgoed Geuzenbos in Mantinge, een boerderij camping in de provincie Drenthe, is voorzien van erfverlichting zodat u ook in het donker de weg naar het sanitairgebouw goed kunt vinden.


Landgoed Geuzenbos in Mantinge, mooie minicamping in Drenthe

 

Voor de gasten van Minicamping Landgoed Geuzenbos in Mantinge is Wifi. Mooi centraal op het terrein is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor de elektrische fiets. Het sanitair is op en top! Het is keurig verzorgd en wordt tot 4x daags grondig gereinigd. De sanitaire voorzieningen zijn voorzien van warm en koud water. Warm water kunt u onbeperkt gebruiken. Het sanitair bestaat uit 4 toiletten, 1 urinoir, uitstort voor uw chemisch toilet, 4 warme douches, 2 wasgelegenheden met warm en koud water, wascabine met warm en koud water, afwasplaats (overdekt) met warm en koud water. Ook zijn er meerdere extra watertappunten op het kampeerveld aangelegd.Voor kinderen zijn er enkele speeltoestellen aanwezig, waaronder een trampoline. De kantine is vrij toegankelijk en kan gebruikt worden als gezellige ontmoetings-ruimte. In de vriezer ligt heerlijk vers boerenijs in zelfbediening. U kunt uw betaling in het bakje doen. In de recreatieruimte is ook de "bibliotheek". Hier liggen tijdschriften en boeken. Deze kunt U vrij lenen. Ook vindt U hier gratis folders en wandel- en fietsroutes.

 

Ruime plaatsen op boerderijcamping Landgoed Geuzenbos in Mantinge, Drenthe

 

Minicamping Landgoed Geuzenbos in Mantinge ligt in de Broekstreek (gevormd door de dorpen Mantinge, Balinge en Garminge) tussen Hoogeveen en Westerbork in de gemeente Midden Drenthe. Dit gebied staat toeristisch bekend als de Drenthse Hooglanden. Direct aan het Geuzenbos grenst het Mantingerzand. Dit uitgestrekte natuurgebied wordt gevormd door (Jeneverbes)bossen, zandverstuivingen en heidevelden en staat garant voor natuurpracht.Midden-Drenthe is voor de toerist en recreant een uitgelezen plek. Er is een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning te vinden. De gemeente wordt begrensd door nationale parken: het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold. Door middel van wandel- en fietspaden kunt u de parken en ook andere natuurgebieden in Midden-Drenthe, zoals onder meer het Hijkerveld en het Mantingerzand, bereiken. Het monumentendorp Orvelte met de karakteristieke Saksische boerderijen en de Radio Sterrenwacht met maar liefst twaalf reusachtige radiotelescopen in de boswachterij Hooghalen zijn bezienswaardigheden van formaat. U kunt zich laten informeren over de oorlogsgeschiedenis in het Herinneringscentrum Kamp Westerbork, nabij Hooghalen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Landgoed Geuzenbos in Mantinge

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina