(Overdekte)Minicamping La Vieille Forge in Villards
Kleine (overdekte)camping in Blot L'Eglise

(Overdekte)Minicamping La Vieille Forge in Villards, een kleine (binnen)camping in Blot L'Eglise is een prachtige oude smidse in de glooiende heuvels van de Franse regio Puy de Dome. In de mooie ommuurde boerderij vindt u een heerlijke rust en stilte: een ideale plek om te ontspannen. (Binnen)Minicamping La Vieille Forge in Villards,een kleine (overdekte)camping in Blot L'Eglise, biedt u een verrassing: u kampeert hier overdekt in de boerenstal, dus geen eigen caravan of tent meenemen!

Minicamping La Vieille in Villards, Frankrijk

La Vieille Forge in Villards beschikt over vier gastenkamers en een unieke boerenstal. Chambre Bleue, Chambre Rouge en Chambre Neige delen het sanitair. Chambre Lavende beschikt over een eigen badkamer. In la Bergerie kunt u romantisch overnachten in een knusse boerenstal. Dat is pas echt terug naar de natuur en genieten van het echte buitenleven!U wordt verzocht om een eigen slaapzak en een matje mee te nemen. Voor handdoeken en kussens wordt gezorgd. Ontbijten en douchen kunt u in de boerderij. 's Avonds kunt u tegen betaling aanschuiven bij een heerlijke table d'hote.

Kleine camping La Vieille in Villards, Frankrijk

In de omgeving van La Vieille Forge in Villards kunt u ook allerlei leuke activiteiten doen. Zo is er een vulkaanmeer waar u heerlijk kunt zwemmen en waterfietsen of de rivier de Sioule waar u kunt kanoën en kayakken. Natuurlijk kunt u ook de Puy de Dome, de bekendste vulkaantop, beklimmen. Ontspannen kunt u ook tijdens een bezoek aan de thermale baden van Vichy of aan Clermont-Ferrand.

Wilt u nog meer weten over deze unieke overdekte kleine camping in Blot L'Eglise
Bezoek dan een de website van (overdekte )Minicamping La Vieille in Villards

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina